Ο Ben Affleck σοκάρει με τη μεγάλη αποκάλυψη για την ψυχική του υγεία και τα φάρμακα

Ο Ben Affleck σοκάρει με τη μεγάλη αποκάλυψη για την ψυχική του υγεία και τα φάρμακα

Μετά τη δήλωση ότι μετάνιωσε για τον χωρισμό του από την Jennifer Garner, σοκάρει με άλλη μία αποκάλυψη.

Η σχέση του Ben Affleck με την Jennifer Garner είναι κάτι που έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα. Ο γάμος τους είχε διαλυθεί όταν ο ηθοποιός απάτησε τη σύζυγό του με την νταντά των παιδιών και, παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν από τις πλευρές τους, δεν μπόρεσε να επανέλθει μετά την προδοσία.

Τα χρόνια πέρασαν κι ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός είπε να κάνει μία δήλωση που ήταν αναμενόμενο ότι θα τάρασσε τα ύδατα της διεθνούς showbiz. Αποκάλυψε, λοιπόν, ότι αυτό που μετανιώνει περισσότερο στη ζωή του είναι ο χωρισμός τους. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, θα μας πεις, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι τώρα η Jennifer θα είναι ξανά μαζί του, αλλά εκτίμησε αυτήν τη διάθεση αλλαγής.

Πριν καλά-καλά αφομοιώσουμε αυτά τα πρώτα νέα, ο 47χρονος Affleck βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Diane Sawyer κι έκανε μία αποκάλυψη που ήρθε να σοκάρει τους fans τους.

Αυτή του η αποκάλυψη εξηγεί και τις ξαφνικές μεταβολές στο βάρος του που ενίοτε είχαν σχολιαστεί από το κοινό και μιλάμε για μία κατάσταση που έχει κρατήσει πάνω από 20 χρόνια.

Δες ακριβώς τι είπε στη συνέντευξη στο βίντεο και στην gallery στη συνέχεια.