Διέρρευσε το νέο όνομα της εταιρίας του Harry και της Meghan Markle και θα γίνει ντόρος πάλι

Πατούλια Κατερίνα
Διέρρευσε το νέο όνομα της εταιρίας του Harry και της Meghan Markle και θα γίνει ντόρος πάλι

Νέο όνομα για την οργάνωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Αν δεν το πήρες χαμπάρι μέσα στο Σαββατοκύριακο, η βασίλισσα Ελισάβετ ανέτρεψε όλα τα σχέδια του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ακυρώνοντας το όνομα του οργανισμού που δημιούργησε το royal ζευγάρι στο ξεκίνημα του Ιανουαρίου και μετά την ανακοίνωση πως παραιτούνται των βασιλικών καθηκόντων τους.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, ο 35χρονος πρίγκιπας και η αγαπημένη του Meghan Markle, είχαν δεσμεύσει κάθε εμπορική εκμετάλλευση του Sussex Royal και το website τους ήταν αυτό ακριβώς.

Έλα όμως που η βασίλισσα εξήγησε με σαφήνεια πως ο όρος royal δεν μπορεί να μπει σε ένα brand Που θα έχει έσοδα παρά τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.



Οι Sussexes απάντησαν με καρφί μεγατόνων πως εκτός Βρετανίας ο όρος royal άκα βασιλικός δεν είναι δεσμευμένος από την βασίλισσα αλλά συμφώνησαν να παραιτηθούν από αυτό και να αλλάξουν όνομα στην εταιρία μέσω της οποίας σκοπεύουν να βιοποριστούν από εδώ και στο εξής.

Και μόλις σήμερα, διέρρευσε πως η κολλητή της Meghan, Jessica Mulroey ήταν εκείνη που ανέλαβε να φτιάξει τα χαρτιά για να προχωρήσει το νέο όνομα του brad των Sussexes.

Την Jessica την θυμάσαι και από τον royal γάμο της 19ης Μαΐου 2018, μιας και τα δίδυμα αγόρια και η κόρη της στυλίστριας ήταν παρανυφάκια και παραγαμπράκια.

Και ιδού το νέο όνομα: