Αυτό ήταν το reunion που περιμέναμε στο Instagram, και δεν μιλάμε για τα Φιλαράκια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό ήταν το reunion που περιμέναμε στο Instagram, και δεν μιλάμε για τα Φιλαράκια

Μπορείς να μαντέψεις;

Οι τελευταίες μέρες του μήνα αυτού έχουν συνεχώς reunion κι έρχεται το ένα πίσω από το άλλο. Πρώτα είδαμε τους ηθοποιούς του Παρά Πέντε να βγαίνουν όλοι μαζί μετά από καιρό, και η φωτογραφία μας θύμισε παλιές όμορφες εποχές, και φυσικά την αγαπημένη μας σειρά, η οποία επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής, μάθαμε από τη Jennifer Aniston και στη συνέχεια τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, πως τα Φιλαράκια επιστρέφουν για ένα special επεισόδιο στο HBO και εννοείται τρελαθήκαμε από χαρά. Όμως δεν είναι αυτό το reunion που περιμέναμε.

Ναι ναι καλά διαβάζεις. Το πραγματικό reunion που καταβάθος θέλαμε να δούμε έγινε και δεν είναι τα Φιλαράκια. Δηλαδή και αυτοί φίλοι είναι, και μάλιστα φίλοι που μας κράτησαν συντροφιά για αρκετά χρόνια. 9 χρόνια για την ακρίβεια βλέπαμε One Tree Hill ή αλλιώς Φίλοι για Πάντα, όπως ήταν ο ελληνικός τίτλος.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς λοιπόν συναντήθηκαν στο One Tree Hill Convention στο Wilmington της Βόρειας Καρολίνα, και σε φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram είδαμε αρκετούς από αυτούς. Η Hilarie Burton, που υποδυόταν την Peyton Sawyer, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram account της με τους Chad Michael Murray (Lucas Scott), James Lafferty (Nathan Scott), Antwon Tanner (Skills Taylor), Robert Buckley (Clay Evans), Michael Trucco (Cooper Lee) και Jana Kramer (Alex Dupre).



«Βρήκα μία δουλειά όταν ήμουν 20 ετών που μου έδωσε μερικές από τις πιο σημαντικές σχέσεις και εμπειρίες της ζωής μου. Δεν έβγαλα αρκετές φωτογραφίες αυτό το Σαββατοκύριακο και δεν έχω φωτογραφικές αποδείξεις από όλους, αλλά αγαπώ τη @raenia23 στο @fwbcharityevents που μας έφερε κοντά. Η ιστορία μας αυτή αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στη ζωή μου. Σας αγαπώ παιδιά. Xxx», έγραψε η Hilarie στο caption των φωτογραφιών της.

Οκ, έλειπε η Sophia Bush (aka Brooke Davis), αλλά ήταν εκεί οι περισσότεροι. Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.