Η Δανάη Λιβιεράτου μάς έδειξε τι κάνει η Εύη Αδάμ και μείναμε άφωνες με τα απίστευτα πόδια της

Η Δανάη Λιβιεράτου μάς έδειξε τι κάνει η Εύη Αδάμ και μείναμε άφωνες με τα απίστευτα πόδια της

Η Εύη Αδάμ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι ένα πανέμορφο κορίτσι. Μαζί με την αδερφή της, Νεφέλη, έχουν καταφέρει να κάνουν τα social media να τις λατρέψουν και να ασχολούνται μαζί τους με ο,τι κι αν ανεβάσουν. Η καθημερινότητά τους, τα ταξίδια τους, οι selfies τους, όλα μπαίνουν κατευθείαν στις πρώτες θέσεις της επικαιρότητας της εγχώριας showbiz.

H μαμά τους, Εύη Αδάμ, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο λόγος πίσω από τα εντυπωσιακά τους γονίδια. Από το 1995 που κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς, έχει βρεθεί σε διάφορα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών, έχει κάνει τις πιο σέξι φωτογραφίσεις και γενικά ανέκαθεν τραβούσε τα φωτογραφικά φλας πάνω της.

Παρά το γεγονός ότι τώρα οι κόρες της είναι κυρίως στη δημοσιότητα, όποτε κι αν εμφανιστεί η κούκλα μαμά τους, δεν αφήνει κανένα περιθώριο να μην εντυπωσιάσει τα πλήθη.

Έτσι ακριβώς έγινε κι όταν χτες μία από τις κόρες της και συγκεκριμένα η Δανάη ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο είδαμε την Εύη να κάνει βόλτα με ένα άλογο. Ανοίγοντας το βίντεο, το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε ήταν τα απίστευτα καλλίγραμμα πόδια της που αναδεικνύονταν με το κολάν που φορούσε.

Δες το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια κι ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς.




Στην gallery στη συνέχεια σε περιμένουν περισσότερες φωτογραφίες της Εύης Αδάμ.