GNTM 2 reunion: Πάμε στοίχημα πως δεν περίμενες με τίποτα να δεις αυτές τις 3 κοπέλες μαζί

GNTM 2 reunion: Πάμε στοίχημα πως δεν περίμενες με τίποτα να δεις αυτές τις 3 κοπέλες μαζί

Ή μήπως την περίμενες;

Το Greece’s Next Top Model είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα των δύο τελευταίων χρόνων, και εννοείται δεν χάνουμε επεισόδιο όταν αυτό προβάλλεται. Πλέον έχει ολοκληρωθεί και η δεύτερη σεζόν, με τις Άννα Μαρία και Κάτια Ταραμπανκό, να αναδεικνύονται οι νικήτριες του παιχνιδιού.

Πολλές από τις κοπέλες δημιούργησαν φιλίες μέσα στο παιχνίδι, λίγες όμως φαίνεται να έχουν κρατήσει πραγματικά. Κι εκεί που αναρωτιόμασταν αν πέρα από τις FF οι υπόλοιπες κοπέλες εξακολουθούν να μιλούν μεταξύ τους, βλέπουμε στο Instagram ένα reunion story αρκετά απρόσμενο.

Γνωρίζαμε πως τα δύο κορίτσια έκαναν πολλή παρέα μεταξύ τους, όμως θεωρήσαμε πως μετά από το παιχνίδι θα χανόντουσαν, μιας κι έμεναν και σε διαφορετικές πόλεις. Να που όμως μας εξέπληξαν, και τις είδαμε μαζί σε στόρι στο Instagram. Ο λόγος για την Άννα Μαρία Ηλιάδου, και την Εμμανουέλα Μαρία Μάινα, οι οποίες συναντήθηκαν μετά από καιρό.

Το story ανέβασε η Άννα Μαρία στο account της, και οι δυο τους έδειχναν πολύ χαρούμενες που ήταν μαζί.



Τα δύο κορίτσια όμως δεν ήταν μόνα τους. Στην ίδια παρέα βρέθηκε μαζί τους και η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη, η οποία συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του Greece's Next Top Model, και η οποία είχε αποχωρήσει οικειοθελώς. Περίμενες ποτέ να δεις αυτά τα κορίτσια μαζί;