Ούτε φέτος θα έχουμε Ελληνίδα MasterChef: Αυτά είναι τα φαβορί για τον τελικό

Ούτε φέτος θα έχουμε Ελληνίδα MasterChef: Αυτά είναι τα φαβορί για τον τελικό

Για να δούμε θα επαληθευτεί αυτό;

Το MasterChef έχει ξεκινήσει δυναμικά την τελευταία εβδομάδα, και σταδιακά έχει αρχίσει να μπαίνει στις ζωές μας. Η κ. Γιώτα που τα έβρισκε όλα τέλεια και χωρίς λάδι αποχώρησε νωρίς και κάπως έσωσε τα νεύρα των τηλεθεατών, όμως υπάρχουν κι άλλοι επιλαχόντες για τη θέση.

Σιγά σιγά τόσο οι παίκτες, όσο και οι τηλεθεατές έχουν αρχίσει να τα βάζουν με την hair stylist, αλλά καλή κατά τα άλλα chef, η οποία είναι κομματάκι ιδιότροπη, ενώ δεν έχει διστάσει να αποκαλέσει on camera τους συμπαίκτες της «ηλίθιους». Ποια είναι όμως τα φαβορί για φέτος; Θα δούμε επιτέλους γυναίκα MasterChef ή θα πάρει το έπαθλο και πάλι άντρας;

Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος που αποχώρησε την Παρασκευή και η Σεμίνα βρέθηκαν καλεσμένοι εχθές στην Φωλιά των Κου Κου, και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν τις επιλογές τους για τα δύο άτομα που εκείνοι θεωρούν φαβορί για τον τελικό του MasterChef 4.

Ποιους επέλεξαν οι δύο παίκτες και κατά πόσο θα πέσουν μέσα στα προγνωστικά τους; Δες το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω και θα μάθεις. Μην ξεχάσεις να μπεις και στη gallery να μάθεις τα φαβορί.

Για να σου λύσουμε λίγο την απορία πάντως, μάλλον ούτε φέτος θα έχουμε γυναίκα MasterChef. Για να δούμε θα διαψευστούν;