Άουτς! Η Paris Hilton αποκαλύπτει την αιτία του χωρισμού & ο πρώην της δεν ξέρει πού να κρυφτεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άουτς! Η Paris Hilton αποκαλύπτει την αιτία του χωρισμού & ο πρώην της δεν ξέρει πού να κρυφτεί

Δεν θα πιστέυεις τι είπε!

Ήταν Νοέμβριος του 2018 όταν η Paris Hilton και ο Chris Zylka χώρισαν έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο σχέσης. Στις αρχές του 2018 η γνωστή star μας έδειχνε μέσα από το Instagram account της, το πανάκριβο δαχτυλίδι της, με το οποίο ο καλός της της έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

Λίγους μήνες αργότερα κανόνιζαν τον υπερπολυτελή και υπέρλαμπρο γάμο τους, και ξαφνικά το πλήρες κενό. Η διάσημη κληρονόμος χώρισε κι εμείς μείναμε να αναρωτιόμαστε τον λόγο που η σχέση αυτή χάλασε έτσι άδοξα και ο γάμος ακυρώθηκε. Αν θυμάσαι μάλιστα η Paris είχε χάσει το δαχτυλίδι αξίας 2 εκατομμυρίων που της είχε πάρει ο καλός της και κίνησε γη και ουρανό μέχρι να το βρει. Άραγε το επέστρεψε ποτέ;

Τώρα ενάμιση σχεδόν χρόνο μετά τον χωρισμό η Paris Hilton αποκαλύπτει την αιτία και ο πρώην της ίσως να ψάχνει κάποια τρύπα για να κρυφτεί. Σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan UK αποκάλυψε την αιτία αυτή και απλά δεν πιστέψαμε στα μάτια μας.

Όπως η ίδια ανέφερε αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση και απόφαση που έκανε και πήρε ποτέ στη ζωή της. «Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ στη ζωή μου. Απλά δεν νομίζω ότι ήταν ο σωστός άνθρωπος και αισθάνομαι πως είμαι απίστευτη γυναίκα και αξίζω κάποιον εντελώς καταπληκτικό. Απλώς δεν ένιωθα πως είναι ο σωστός. Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να δώσω τη ζωή μου σε κάποιον. Πρέπει να είναι άψογοι απέναντι μου», είπε η Paris κι εμείς ακόμη τρίβουμε τα μάτια μας.

Εσύ Chris όλα καλά;