Η Courteney Cox μίλησε για την επιστροφή των Friends και σίγουρα δεν περίμενες αυτό που είπε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Courteney Cox μίλησε για την επιστροφή των Friends και σίγουρα δεν περίμενες αυτό που είπε

Η απάντησή της ήταν αυτή που περίμενες;

Το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής έγινε κάτι που έκανε όλους τους fans των Friends να αναφωνήσουν από χαρά και να γεμίσουν το Twitter σχόλια ενθουσιασμού. Η Jennifer Aniston και οι υπόλοιπο ηθοποιοί της σειράς ανακοίνωσαν μέσα από τα Instagram accounts τους, πως τα Φιλαράκια επιστρέφουν για ένα special επεισόδιο μέσα από την πλατφόρμα του HBO.

Το reunion των Friends που όλοι οι απανταχού fans ζητούσαν εδώ και καιρό θα συμβεί και αυτό είναι η πιο cool είδηση του 2020. Η Courteney Cox είναι η πρώτη από τους πρωταγωνιστές που μίλησε γι’ αυτό, και τη δήλωση που έκανε δεν τη περίμενες. Ή μήπως την περίμενες;

Σε μία νέα συνέντευξη που παραχώρησε στον Kevin Nealon, η Courteney είπε: «Λοιπόν το πιο ενθουσιώδες πράγμα στην όλη υπόθεση είναι ότι θα είμαστε για πρώτη φορά όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο και θα συζητάμε γι’ αυτό και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη.

Θα περάσουμε τέλεια, και όλα θα είναι υπέροχα. Ωστόσο δεν έχουμε βρεθεί ακόμη όλοι μαζί να μιλήσουμε γι’ αυτό και για το πόσο απίστευτη εμπειρία είναι. Θα είναι απλά φανταστικά». Η Courteney είπε ακριβώς αυτά που περιμέναμε να ακούσουμε, και ναι πόσο περισσότερο να ενθουσιαστούμε ακόμη;

Το reunion των Friends θα γίνει στο Warner Bros Studios και θα είναι διαθέσιμο μαζί με όλα τα άλλα επεισόδια της σειράς στο HNO Max τον Μάιο. Τρεις μήνες ακόμη!