Ben Affleck-Jennifer Garner: Δες την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τη δήλωση που σόκαρε τον πλανήτη

Ben Affleck-Jennifer Garner: Δες την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τη δήλωση που σόκαρε τον πλανήτη

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του Ben Affleck για το διαζύγιό τους.

Τι κι αν έχουν χωρίσει, τι κι αν φήμες τον θέλουν να την απάτησε με την νταντά των παιδιών τους, τι κι αν είναι δύο από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood, οπότε ο,τι κι αν πουν δημόσια ξέρουν ότι θα «παίζει» για πολύ καιρό, ο Ben Affleck αποφάσισε πριν από περίπου δύο εβδομάδες να κάνει τη μεγάλη δήλωση που αφορά την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner. Σύμφωνα με αυτήν, το διαζύγιό τους ήταν αυτό που μετανιώνει περισσότερο στη ζωή του.




Η δήλωση, όπως θα περίμενε κάποιος, βρέθηκε στα πρώτα θέματα της επικαιρότητας των celebrities, αρχικά για τον λόγο που αποφάσισε να κάνει τώρα αυτήν την κίνηση κι έπειτα για το τι μπορεί αυτό να σημαίνει για τη συνέχεια.

Πριν, ωστόσο, προλάβουν οι fans να οργιάσουν, πηγές που βρίσκονται κοντά στην ηθοποιό έσπευσαν να μεταφέρουν τι συμβαίνει στο μυαλό της κι αυτό ήταν ότι ναι μεν εκτιμά την προσπάθεια του πρώην της να αλλάξει και χαίρεται γι’ αυτό, αλλά δε σημαίνει ότι υπάρχουν σχέδια επανασύνδεσης.

Με τούτα και μ’ εκείνα, φτάσαμε τώρα να έχουμε την πρώτη κοινή εμφάνιση Ben – Jennifer μαζί με τον 8χρονο γιο τους, Samuel.

https://www.instagram.com/p/B9HnqVMn7AC


Φυσικά και λόγω των παιδιών τους θα διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, όμως στις φωτογραφίες δείχνουν να είναι τουλάχιστον οι πιο cool exes ever.

Δες περισσότερες κοινές τους εμφανίσεις απ' όταν ήταν μαζί στην παρακάτω gallery για να θυμηθείς το love story τους.