Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε το πιο sexy φόρεμα και τα πόδια της μας άφησαν άφωνες

Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε το πιο sexy φόρεμα και τα πόδια της μας άφησαν άφωνες

Το κορμί της δεν υπάρχει

Το My Style Rocks Gala άλλαξε ώρα και μέρα και το μεσημέρι της Κυριακής απέκτησε πια άλλο νόημα. Οι διαγωνιζόμενες μας έδειξαν τις στυλιστικές τους επιλογές, τα spoilers της αποχώρησης επιβεβαιώθηκαν και η Κατερίνα Στικούδη μας άφησε άφωνες με την εμφάνισή της.

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε ποδαρικό στα Gala της Κυριακής με τον καλύτερο τρόπο, αφού το look της ήταν ίσως από τα πιο αγαπημένα μας. Η παρουσιάστρια του reality μόδας μας απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι κορμάρα και το look της πραγματικά μας τρέλανε. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια φόρεσε ένα απίστευτα υπέροχο φόρεμα, το οποίο εκτός από φανταστικό χρώμα, αναδείκνυε υπέροχα τα καλλίγραμμα πόδια της.

Το royal blue είναι ένα απίστευτο χρώμα, και στην Κατερίνα Στικούδη πήγαινε απίστευτα. Και μπορεί το θέμα του gala να ήταν εμπνευσμένο από το καρναβάλι της Βενετίας, όμως εκείνη ντύθηκε όπως είπε, η Κατερίνα Στικούδη που όλοι αγαπάμε. Και πραγματικά ήταν υπέροχη, φανταστική και το κυριότερο; Κορμάρα!

Το hairlook της ήταν επίσης υπέροχο, ενώ φανταστικά ήταν και τα παπούτσια με τα οποία επέλεξε να φορέσει το φόρεμά της. Εμείς πάντως σίγουρα θα αντιγράφαμε το look της. Ήταν υπέρλαμπρη και κορμάρα!