Harry-Meghan Markle: Αυτή είναι η φωτογραφία που αποδεικνύει πως είναι απόλυτα ταιριαστοί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Harry-Meghan Markle: Αυτή είναι η φωτογραφία που αποδεικνύει πως είναι απόλυτα ταιριαστοί

Και λατρεύουμε να τους βλέπουμε μαζί

Πριν από μερικές ημέρες ο πρίγκιπας Harry συνάντησε, φωτογραφήθηκε και τραγούδησε με τον βασιλιά της ροκ μουσικής Jon Bon Jovi εν όψει των Invictus Games που είναι τον Μάιο, όπου και θα παρευρεθεί μαζί με τη σύζυγό του, Meghan Markle. Ο Harry φάνηκε να περνάει πολύ καλά με τον Bon Jovi κι εκτός του ότι τραγούδησαν μαζί, φωτογραφήθηκαν κιόλας.

Και μέσα σε αυτές τις φωτογραφίες υπάρχει και μία που αποδεικνύει το πόσο ταιριάζει με τη Meghan Markle. Ο δούκας του Sussex φαίνεται πως αγαπάει τη μουσική, και το ίδιο συμβαίνει και με τη Meghan. Η δούκισσα άλλωστε προτού απενεργοποιήσει το Instagram account της είχε αρκετές φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπαμε να ποζάρει με την κιθάρα της.

Ναι η Meghan Markle παίζει κιθάρα και υπάρχει φωτογραφία που το αποδεικνύει. Η πιο ωραία στιγμή όμως ήταν όταν είδαμε τον Harry να ποζάρει με τον Bon Jovi έχοντας μπροστά του κι εκείνος μια κιθάρα. Δεν γνωρίζουμε αν ξέρει να παίζει, όμως το κολάζ που έφτιαξαν στο Instagram με τη Meghan και τον Harry και τις κιθάρες, αποδεικνύει πόσο πολύ ταιριάζουν αυτοί οι δύο.

Από τις αρχές Απριλίου και έπειτα οι δυο τους δεν θα έχουν πλέον τον βασιλικό τίτλο και ανυπομονούμε να τους δούμε στη νέα τους ζωή. Μέχρι τότε κάνε υπομονή όμως γιατί παρεμβάλλονται κάποιες κοινές εμφανίσεις των Sussexes και πολύ θέλουμε να τους δούμε.