Οργιάζουν οι φήμες επανασύνδεσης για Bradley Cooper και Irina Shayk

Οργιάζουν οι φήμες επανασύνδεσης για Bradley Cooper και Irina Shayk

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Τον περασμένο Ιούνιο και μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης έγινε γνωστό ότι ο Bradley Cooper και η Irina Shayk δεν είναι πια ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους έβγαιναν διαρκώς φήμες ότι πρόκειται να παντρευτούν, χωρίς ωστόσο να συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Το 2017 γεννήθηκε η κόρη τους, Lea De Seine, αλλά ούτε κι αυτό το ευτυχές συμβάν έφερε λύσεις στα προβλήματά τους και τελικά οι δυο τους επέλεξαν να χωρίσουν.

Πριν λίγες μέρες, όμως, το πρώην ζευγάρι -μαζί με την κόρη του- εθεάθη να απολαμβάνει το γεύμα του σε εστιατόριο και από εκείνη τη στιγμή οι φήμες οργιάζουν ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί. «Έμοιαζε σαν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Έδειχναν πολύ χαρούμενοι», δήλωσε πηγή που είδε το πρώην ζευγάρι. Από την άλλη πλευρά, μία άλλη πηγή από το περιβάλλον τους επεσήμανε ότι ο Bradley και η Irina είναι μόνο φίλοι και φροντίζουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να είναι καλά η κόρη τους.

Το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά θα χαιρόμασταν πολύ αν βλέπαμε το πρώην ζευγάρι και πάλι μαζί. Ο καιρός θα δείξει!

Διάβασε ακόμα: Ντοκουμέντο: Η κούκλα ηθοποιός πήγε στο θέατρο να δει τον πρώην σύντροφό της