Δεν σου πάει το μυαλό ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Δεν σου πάει το μυαλό ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Και με αυτό το throwback θέλησε να ευχηθεί στη μητέρα της για τα γενέθλιά της!

Είναι πετυχημένη επαγγελματίας, αφοσιωμένη μητέρα και μια πολύ όμορφη γυναίκα. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές στην πρωινή ζώνη μαζί με τον… σύζυγό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Σήμερα το πρωί, η αγαπημένη τηλεπαρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί με μερικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες- από τη βρεφική ηλικία της- «χρόνια πολλά» στη μητέρα της.

Σίγουρα έχεις καταλάβει σε ποια αναφερόμαστε. Ο λόγος για… την Κατερίνα Καραβάτου. Η ξανθιά παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες από την εποχή που ήταν μωρό και έδωσε τις πιο γλυκές και συγκινητικές ευχές στη μητέρα της, η οποία έχει γενέθλια.

«Οι φωτογραφίες είναι παλιές και χωρίς κανένα φίλτρο. Όπως είναι η αγάπη της μαμάς προς το παιδί της. Πριν από ένα μήνα τέτοια μέρα, η μαμά μου, μου είπε ξέχασες τα γενέθλιά μου Κατερινάκι μου.... Της είπα μανούλα έχουμε Φεβρουάριο, τα γενέθλια σου είναι σε ένα μήνα. Τα γενέθλια της μανούλας μου είναι σήμερα. Και δεν τα ξεχνώ ποτέ. Όπως δεν ξεχνώ ποτέ τίποτα. Σε τιμώ και σ’ ευγνωμονώ, σ’ αγαπώ. Χρόνια πολλά μαμά μου!!! Υ.Γ Μαμά ήσουν και είσαι πολύ όμορφη. Υ.Γ2. Γελάω πονηρά από μέσα μου σκεπτόμενη πως επειδή δεν έχεις καμιά σχέση με την τεχνολογία κάποιος που θα δει αυτή την ανάρτηση και θα σε ειδοποιήσει για να το μάθεις. Όπως συμβαίνει πάντα, γιατί δε μιλάω πολύ. Και μετά θα ντραπείς. Και μετά θα χαρείς! Χρόνια πολλά!!!!!!», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου.

Διάβασε ακόμα: Κάτια Ταραμπανκό: Αυτούς τους περίεργους κανόνες έχει στη σχέση της με τον Γιώργο Λάγιο