Άννα Χατζή: Το κορίτσι του GNTM ανέβασε την πιο sexy φωτό της και το Instagram τρελάθηκε

Άννα Χατζή: Το κορίτσι του GNTM ανέβασε την πιο sexy φωτό της και το Instagram τρελάθηκε

Όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Η Άννα Χατζή υπήρξε μία από τις παίκτριες του φετινού Greece’s Next Top Model, η οποία μάλιστα κατάφερε να φτάσει και στην τελική 8αδα. Εκείνη και η Κάτια Ταραμπανκό ήταν οι μόνες που «επέζησαν» ως το τέλος από τις FF, και ας είμαστε και ειλικρινείς δεν είναι λίγο πράγμα να φτάνεις στην οκτάδα.

Η 18χρονη καλλονή είχε κερδίσει ουκ ολίγες φορές την καλύτερη φωτογραφία σε φωτογράφιση αποχώρησης, και μας αποδείκνυε συνεχώς πόσο της αρέσει αυτό που κάνει.

Εννοείται πως μετά την αποχώρησή της συνέχισε και συνεχίζει τη δουλειά της αυτή ως μοντέλο, ενώ όπως μάθαμε πρόσφατα από συνέντευξή της θα συνεχίσει κανονικά τις σπουδές της. Στο Instagram account της πάντως, αν κάνεις ένα scroll down θα δεις πως τα πάει πολύ καλά στο κομμάτι αυτό.

Και εμείς κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της, μάλλον βρήκαμε την πιο sexy ever. Έτσι είναι αλήθεια πως δεν την είχαμε δει ξανά και κάπως σαστίσαμε. Η Άννα φοράει μόνο το εσώρουχό της κι ένα jacket και ποζάρει topless. Εννοείται τα σχόλια «έπεσαν βροχή», και το Instagram «τρελάθηκε» εντελώς με αυτήν τη λήψη.

Δες τη φωτό της στη gallery που ακολουθεί.