Spoiler alert: Επιστρέφει η Δοξούλα στο Κολοκοτρωνίτσι;

Spoiler alert: Επιστρέφει η Δοξούλα στο Κολοκοτρωνίτσι;

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Το «Καφέ της Χαράς» έχει πάρει σάρκα και οστά και το απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή βράδυ. Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τη δυναμική αν μη τι άλλο είσοδο της Ζέτας Δούκα, και πλέον περιμένουμε να μάθουμε τι ρόλο ακριβώς παίζει, και ποια είναι αυτή η Στέλλα.

Επιπλέον μαθαίνουμε συνεχώς πως θα επιστρέψουν άνθρωποι από το παρελθόν του Καφέ, κι ένα από αυτά είναι και η Δοξούλα. Η χήρα από το Μεγαλοχώρι, με την οποία ο Φατσέας απατούσε τη Σταυρούλα (aka Ευαγγελία Μουμούρη) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και φυσικά όλοι είχαμε την ίδια απορία με τον παρουσιαστή.

Θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι η Δοξούλα; Τι απάντησε όμως η Ευαγγελία Μουμούρη σε αυτή την ερώτηση του Γρηγόρη; Η ηθοποιός που τώρα τη βλέπεις στις Άγριες Μέλισσες, είπε πως ακόμη δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση, αλλά και αν γίνει κάτι τέτοιο είναι άνθρωπος που αποφασίζει τη στιγμή που του γίνεται η πρόταση χωρίς να σκεφτεί τι και πώς.

Για την ώρα λοιπόν η Δοξούλα θα παραμείνει στο Μεγαλοχώρι και κάπως μακριά από το Καφέ. Δεν αποκλείεται όμως το γεγονός να τη δούμε να επιστρέφει ξανά.