Ο πρώην της Μαίρης Συνατσάκη αποκάλυψε κάτι που δε γνωρίζαμε

Ο πρώην της Μαίρης Συνατσάκη αποκάλυψε κάτι που δε γνωρίζαμε

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης εξήγησε τα πάντα σχετικά με τις φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του, που βλέπουμε στο προφίλ του στο Instagram.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που η Μαίρη Συνατσάκη τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, όμως φαίνεται ότι οι δυο τους κρατούν καλές σχέσεις μέχρι και σήμερα. Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον γνωστό ηθοποιό να δημοσιεύσει στο Instagram του φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη. Να σου θυμίσουμε ότι ο Χατζηαγγελάκης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην τέχνη της φωτογραφίας και μεγάλο ταλέντο, όπως έχουμε δει στο προφίλ του στο Instagram.

Ο ηθοποιός της «Μουρμούρας», όμως, έκανε σήμερα μία δήλωση στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, που πραγματικά μας ξάφνιασε. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αποκάλυψε ότι από την ημέρα του χωρισμού τους δεν έχει φωτογραφήσει ξανά τη Μαίρη Συνατσάκη. Οι φωτογραφίες που ποστάρει ανά διαστήματα προέρχονται από το portfolio που έχει και στο οποίο βρίσκονται καλλιτεχνικές λήψεις της Μαίρης από την περίοδο που οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Δες στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά όσα είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στην πρωινή εκπομπή του OPEN.



Διάβασε ακόμα: «Έχω προαίσθημα ότι θα ξαναπαντρευτώ»: Δεν φαντάζεσαι ποια έκανε αυτή την αποκάλυψη