Έκαναν πρόταση γάμου μπροστά στον Harry και τη Meghan, και η αντίδρασή τους έγινε viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έκαναν πρόταση γάμου μπροστά στον Harry και τη Meghan, και η αντίδρασή τους έγινε viral

Η πιο ωραία στιγμή της βραδιάς

Τα βραβεία του ιδρύματος Endeavour σηματοδότησαν την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην επιστροφή τους στο Λονδίνο, μετά την ανακοίνωση παραίτησης των βασιλικών τους καθηκόντων. Ο δούκας και η δούκισσα έδωσαν το παρών στα βραβεία, με τις κάμερες να μην φεύγουν από πάνω τους, και τα φλας να παίρνουν φωτιά σε κάθε τους βήμα.

Το βράδυ της Πέμπτης μάλιστα που πήγαν στα βραβεία, εκτός από υπέροχες λήψεις, έγιναν «μάρτυρες» και μιας πρότασης γάμου. Ο βετεράνος Danny Holland αφού παρέλαβε το βραβείο του και εκφώνησε τον ευχαριστήριο λόγο του, εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή και φώναξε την σύντροφό του να ανέβει στη σκηνή.

Εκεί γονάτισε μπροστά της και της έκανε πρόταση γάμου μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των παρευρισκόμενων, αλλά και σε αυτά του Harry και της Meghan Markle, οι οποίοι έμειναν πραγματικά speechless. Η αντίδραση της Meghan δε ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε, σε σημείο που πρέπει να χάρηκε πιο πολύ και από τη νύφη.

Το κοινό φυσικά ξέσπασε σε επευφημίες και χειροκροτήματα με τους Sussexes να γίνονται viral στην όμορφη αυτή στιγμή. Η Meghan εμφανώς συγκινημένη από την κίνηση αυτή έβαλε το χέρι της στο γόνατο του Harry και το χαμόγελό της έφτασε μέχρι τα αυτιά. Υπέροχη στιγμή πάντως να σου κάνουν πρόταση γάμου μπροστά στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle.