Η Πέγκυ Ζήνα είχε γενέθλια και οι συνεργάτες της ετοίμασαν την πιο όμορφη έκπληξη (photos)

Η Πέγκυ Ζήνα είχε γενέθλια και οι συνεργάτες της ετοίμασαν την πιο όμορφη έκπληξη (photos)

Η αγαπητή τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της πάνω στην πίστα.

Μπορεί χθες να ήταν η Γιορτή της Γυναίκας και να διαβάσαμε πληθώρα άρθρων για τα επιτεύγματα των σπουδαιότερων γυναικών του πλανήτη και για το πόσο δυνατές είναι οι σύγχρονες γυναίκες, ωστόσο μια αγαπημένη μας τραγουδίστρια γιόρτασε διπλά. Η Πέγκυ Ζήνα είχε τα γενέθλιά της στις 8 Μαρτίου και οι πιστοί συνεργάτες της αποφάσισαν να της κάνουν έκπληξη πάνω στην πίστα.

Την ώρα που τραγουδούσε, λοιπόν, εμφανίστηκαν ξαφνικά ορισμένοι συνεργάτες της μαζί με μια μπλε τούρτα, η οποία είχε πάνω νότες και ένα μικρόφωνο, και όλο το μαγαζί άρχισε να δίνει τις ευχές του στην αγαπημένη τραγουδίστρια. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Πέγκυ Ζήνα αιφνιδιάστηκε, αλλά χάρηκε πάρα πολύ με την έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική τούρτα που έσβησε η τραγουδίστρια. Μια ακόμα γιγάντια και εντυπωσιακή τούρτα την περίμενε στο καμαρίνι της και άλλη μία στο σπίτι της από τα αγαπημένα της πρόσωπα και την μονάκριβη κόρη της.

Μετά από όλους τους εορτασμούς, η Πέγκυ Ζήνα έσπευσε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τις ευχές που της έδωσε με ένα post στο Instagram, το οποίο θα ανακαλύψεις παρακάτω.

Διάβασε ακόμα: Η αντίδραση της Jennifer Garner στο νέο κορίτσι του Ben Affleck είναι ακριβώς αυτή που νομίζεις