Η αντίδραση της Jennifer Garner στο νέο κορίτσι του Ben Affleck είναι ακριβώς αυτή που νομίζεις

Η αντίδραση της Jennifer Garner στο νέο κορίτσι του Ben Affleck είναι ακριβώς αυτή που νομίζεις

Αυτή η ιστορία με τον Affleck δε σταματά να έχει εξελίξεις.

Είχαμε καιρό να ασχοληθούμε με τον Ben Affleck, τουλάχιστον για τα προσωπικά του, όμως τον τελευταίο καιρό μάλλον αναπλήρωσε και με το παραπάνω για τον χαμένο χρόνο. Μόνος του αποφάσισε να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου με τη δήλωσή του ότι ο χωρισμός του είναι αυτό που μετανιώνει περισσότερο στη ζωή του. Δεν τον ένοιαξε ούτε ο καιρός που έχει μεσολαβήσει, ούτε το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του, Jennifer Garner, βρίσκεται σε σχέση.

Σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, ο ηθοποιός συνέχισε τις αποκαλύψεις, σχολιάζοντας, αυτήν τη φορά, την ψυχική του υγεία και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια και που αποτέλεσε την αιτία για τις αυξομειώσεις του βάρους του.

Κι ενώ όλοι ασχολούνταν με αυτά, να σου που εμφανίζεται το νέο ότι ο Ben βγαίνει με μία καλλονή ηθοποιό του Hollywood και μας άφησε να απορούμε με το τι ακριβώς συμβαίνει και για ποιον λόγο να μπαίνει στη διαδικασία να κάνει τέτοιες δηλώσεις για την πρώην του όταν έχει κάτι άλλο στη ζωή του.




Ο λόγος για την Ana de Armas, την εντυπωσιακή ηθοποιό που πρόκειται να δούμε στην επόμενη ταινία του James Bond, με την οποία γνωρίστηκαν και ήρθαν πιο κοντά στην ταινία Deep Water.

Αναρωτιέσαι πώς μπορεί να αντέδρασε η Garner σε όλη αυτήν την αλληλουχία των γεγονότων και στην τελευταία εξέλιξη;

Το Hollywood Life το μεταφέρει μέσω μίας πηγής του και μπορείς να το δεις στην παρακάτω gallery.