Είδαμε τη Βίκυ Καγιά χωρίς μακιγιάζ και ιδού η φωτογραφία της

Είδαμε τη Βίκυ Καγιά χωρίς μακιγιάζ και ιδού η φωτογραφία της

Το no make up look τής ταιριάζει απίστευτα!

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει η τάση του no make up look στο Instagram με αποτέλεσμα πολλές διάσημες γυναίκες να φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ και να δείχνουν το αληθινό πρόσωπό τους. Μία τέτοια powerful φωτογραφία μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram χθες η Βίκυ Καγιά. Το διάσημο μοντέλο πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ με αφορμή τη γιορτή της Γυναίκας και μας απέδειξε ότι δε χρειάζεται ούτε πούδρες, ούτε make up για να είναι όμορφη.

Απελευθερωμένη και χωρίς καμία ανασφάλεια, η Βίκυ Καγιά φωτογραφήθηκε χθες και χάρισε στο newsfeed μας το πιο αληθινό χαμόγελό της, δείχνοντας ότι δεν της λείπει καθόλου η αυτοπεποίθηση και δεν την πειράζει καθόλου να δείχνει φανερά τις μικρές ρυτίδες της. Άλλωστε, η Βίκυ δεν έχει κρύψει ποτέ την ηλικία της, ενώ έχει ομολογήσει και η ίδια αρκετές φορές ότι στην καθημερινότητά της προτιμά το no make up look, μιας και η δουλειά της απαιτεί να είναι πολύ έντονα βαμμένη.

Δες στην παρακάτω gallery την υπέροχη no make up φωτογραφία της Βίκυς Καγιά και μη διστάσεις κι εσύ να δοκιμάσεις αυτό το look τις μέρες που δεν έχεις και πολλή όρεξη να ασχοληθείς με το μακιγιάζ.

Διάβασε ακόμα: Η Πέγκυ Ζήνα είχε γενέθλια και οι συνεργάτες της ετοίμασαν την πιο όμορφη έκπληξη (photos)