Η γλώσσα του σώματος μίλησε και εκείνη των William/Kate ήταν αυτή που σχολιάστηκε όσο καμία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η γλώσσα του σώματος μίλησε και εκείνη των William/Kate ήταν αυτή που σχολιάστηκε όσο καμία

Ανάρμοστη και παγερή

Τη Δευτέρα η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους ως senior μέλη της βασιλικής οικογένειας, δίνοντας το παρών στο Αββαείο του Westminster, όπου και πραγματοποιήθηκε η ετήσια λειτουργία για τη μέρα της Κοινοπολιτείας. Η δούκισσα του Sussex έδωσε ρέστα για ακόμη μία φορά, και παρέδωσε μαθήματα στυλ με την εμφάνισή της.

Εκτός από αυτό όμως παρέδωσε και μαθήματα σεβασμού, κάνοντας υπόκλιση μπροστά στον πρίγκιπα Κάρολο, όταν εκείνος πέρασε από μπροστά της. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και η Kate Middleton με τον William, με τους ειδικούς στη γλώσσα του σώματος να εξηγούν την όλη στάση τους, η οποία αν μας ρωτάς καθόλου δεν τους τίμησε.

Οι ειδικοί αναφέρθηκαν στον ζεστό χαιρετισμό των Sussexes σε William και Kate, αλλά και στο πώς απάντησαν αυτοί. Σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα στη γλώσσα του σώματος Blanca Cobb, ο τρόπος με τον οποίο τα δύο ζευγάρια χαιρέτισαν το ένα το άλλον είναι τόσο ξεκάθαρος.



«Καθώς η Meghan χαιρετά, αυτή και ο Harry λένε «γεια». Η Kate δεν κοιτάζει προς την κατεύθυνσή τους, αλλά μιλάει για λίγο με τη Sophie, κοντέσσα του Wessex που κάθεται ακριβώς πίσω της. Καθώς η Kate κάθεται, το πρόσωπό της είναι εντελώς ανέκφραστο. Ο William απαντά στον χαιρετισμό της Meghan και του Harry, ο χαιρετισμός τους όμως σε συνολικό επίπεδο φαίνεται ανυπόστατος μεταξύ των τεσσάρων τους, ιδιαίτερα της έλλειψης αναγνώρισης από την Kate.

Είναι μια επίσημη περίσταση, η Kate θα μπορούσε να χαμογελάσει ή έστω να κάνει ένα νεύμα με το χέρι της», ανέφερε η εμπειρογνώμονας Blanca Cobb. Και για να είμαστε ειλικρινείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί της. Ήταν τουλάχιστον απρεπής και ανάρμοστη η στάση της.