Αναβάλλεται το MadWalk; Τι συμβαίνει με την ημερομηνία πραγματοποίησης

Αναβάλλεται το MadWalk; Τι συμβαίνει με την ημερομηνία πραγματοποίησης

Η γιορτή σύμπραξης της μουσικής και της μόδας θα πραγματοποιηθεί λίγες μέρες αργότερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Ο Κορωναϊός είναι γεγονός εδώ και λίγες μέρες στη χώρα μας μιας και ήδη έχουν επιβεβαιωθεί 99 κρούσματα. Αυτό έχει ως συνέπεια πολλές επιχειρήσεις να αναστέλλουν τη λειτουργία τους και άλλες να υποχρεώνουν τους εργαζομένους να δουλεύουν από το σπίτι, ώστε να περιοριστεί όσο είναι δυνατόν η διασπορά του ιού. Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η διοργάνωση πολλών events, τα οποία αναβάλλονται για λίγες μέρες αργότερα.

Το ίδιο ισχύει και για το MadWalk-The Fashion Project, το οποίο αναβάλλεται λόγω Κορωναϊού. Η αποκάλυψη έγινε σήμερα το πρωί από τη Μαρία Αντωνά στην εκπομπή του ALPHA, «Happy Day». Συγκεκριμένα, το MadWalk 2020 είχε προγραμματιστεί για τις 6 Απριλίου με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, αλλά αναβάλλεται για τη Δευτέρα 27 Απριλίου. Το event πήρε 15 μέρες αναβολή, ώστε οι υπεύθυνοι να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στη χώρα μας, ενώ υπάρχει περίπτωση να το μεταθέσουν εκ νέου.

Διάβασε ακόμα: Ξέρεις πώς ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου το 2005; Η φωτογραφία που κανείς δεν θυμάται