Τρομοκρατήθηκε και ο πρίγκιπας William: Δες τι ψιθύρισε στην Kate Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τρομοκρατήθηκε και ο πρίγκιπας William: Δες τι ψιθύρισε στην Kate Middleton

Ποιος είπε πως οι royals δεν φοβούνται;

Αν νόμιζες πως από την ημέρα της Κοινοπολιτείας το μόνο που υπήρχε να σχολιαστεί ήταν η συνάντηση William/Kate- Harry/Meghan Markle, και το ποιος έδωσε σημασία σε ποιον, έκανες λάθος. Μπορεί οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος να έδωσαν τη δική τους εξήγηση για τη στάση των Cambridges και οι ειδικοί στη χειλιανάγνωση να μας αποκάλυψαν τι είπε ο Harry στη Meghan, έχουμε όμως ακόμη μια αποκάλυψη από τη μέρα αυτή.

Αυτή η αποκάλυψη αφορά τον πρίγκιπα William και το τι ψιθύρισε στην σύζυγό του Kate Middleton στη διάρκεια της λειτουργίας. Όταν κάθισαν στις καρέκλες τους μια πηγή αναφέρει πως ο δούκας του Cambridge γύρισε στην Kate και της είπε κάτι σχετικά με το κορονοϊό.

Ναι, ακόμη και ο πρίγκιπας William έχει τρομοκρατηθεί από το ξέσπασμα αυτό και έχουμε από τον ειδικό της Telegraph, όσα είπε ψιθυριστά στο αυτί της Kate Middleton. «Δεν μπορούμε να κάνουμε χειραψίες, πρέπει να κρατάμε αποστάσεις, και να χρησιμοποιούμε τόνους αντισηπτικού κάθε φορά. Δεν είμαι συνηθισμένος σε όλο αυτό, είναι πολύ περίεργο».

Τάδε έφη William και πραγματικά νιώθουμε πως έχει τρομοκρατηθεί ιδιαίτερα πολύ. Βέβαια έχει και τρία μικρά παιδιά, μια άκρως ηλικιωμένη γιαγιά και έναν παππού. Το παν είναι να μην υπάρχει πανικός ωστόσο.