Χριστίνα Μπόμπα: Οι νέες δηλώσεις για τον κορονοϊό και την καραντίνα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χριστίνα Μπόμπα: Οι νέες δηλώσεις για τον κορονοϊό και την καραντίνα

Όλα όσα αποκάλυψε

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην εγχώρια showbiz το βράδυ της Τετάρτης η είδηση πως η Χριστίνα Μπόμπα βγήκε θετική στον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια έκανε την ανακοίνωση μέσα από το Instagram account της, ποστάροντας ένα βίντεο στο οποίο αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της, αλλά και στο τι κάνει τη δεδομένη στιγμή.



Ωστόσο οι απορίες των fans ήταν πολλές και γι’ αυτό η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ένα live στο Instagram account της, προκειμένου να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των followers της για το πως είναι και τι κάνει ακριβώς, τώρα που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ιδού λοιπόν όσα είπε.

Κάνεις κάποια θεραπεία; «Δεν ακολουθώ ακόμη κάποια αγωγή».

Τι πυρετό έχεις; «Είχα λίγα δέκατα, ενώ το πρωί σήμερα δεν είχα καθόλου».

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να νοσεί και να μην το ξέρει; «Θεωρώ πως ναι, υπάρχουν πολλοί που είναι ασυμπτωματικοί. Ο Σάκης δεν βγαίνει, από το σπίτι. Βάζει μάσκα, χρησιμοποιεί αντισηπτικό και οινόπνευμα, και βγήκε πέταξε απλά τα σκουπίδια».

Πώς έκανες το τεστ; «Έκανα το τεστ χωρίς να έχω συμπτώματα, απλά επειδή υπήρχε κάποιος στην παρέα μας. Έκανα το τεστ στις 11.30 το πρωί και τα αποτελέσματα βγήκαν στις 8 το βράδυ περίπου. Το έκανα σε ιδιωτικό εργαστήριο, είναι με δείγμα σάλιου και όχι εξέταση αίματος και κόστισε 90 ευρώ».

Τι κάνεις με τη διατροφή σου; «Τρώω καλά, ξεκουράζομαι και όχι δεν παίρνω βιταμίνες για την ώρα. Ακολουθώ όσα μου έχουν πει οι γιατροί και περιμένω».

Τέλος, η Χριστίνα Μπόμπα κλείνοντας το live της είπε σε όλους τους fans της να τρέφονται καλά, να προσέχουν, να μην πανικοβάλλονται και όσο μπορούν να μένουν στο σπίτι.