Θετική στον Κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα

Θετική στον Κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αποκάλυψε πριν λίγο ότι νοσεί!

Ο Κορωναϊός είναι το πρώτο θέμα σε όλα τα media τις τελευταίες μέρες με τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση να γίνονται όλο και πιο αυστηρά. Μέχρι το πρωί γνωρίζαμε ότι τα κρούσματα στην Ελλάδα είχαν φτάσει τα 99, ενώ πριν λίγο έγινε γνωστό ότι είναι θετική στον Κορωναϊό και η Χριστίνα Μπόμπα.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε πριν λίγα λεπτά ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, και εξήγησε τι ακριβώς της συμβαίνει.

Όπως θα δεις παρακάτω, η Χριστίνα Μπόμπα είναι σε καλή κατάσταση, πολύ ψύχραιμη και όπως λέει έχει πυρετό 37.2. Επίσης, η μελαχρινή παρουσιάστρια και influencer εξηγεί ότι θα κοιμούνται από εδώ και στο εξής σε ξεχωριστά δωμάτια με τον Σάκη Τανιμανίδη και θα μπουν σε καραντίνα, ώστε να μην κολλήσει ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιο άλλο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Οι δυο τους συστήνουν να ακολουθούμε όλοι τα μέτρα που μας συνιστούν οι κρατικοί φορείς, να μη βγαίνουμε από το σπίτι και να ακολουθούμε επίσης όλους τους κανόνες υγιεινής, μα πάνω από όλα να είμαστε ψύχραιμοι.

https://www.instagram.com/tv/B9m3oqKlKG8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε ακόμα: Μόλις αποκαλύφθηκε τι είπε ο Harry στη Meghan, μετά τον χαιρετισμό με τον William