Κώστας Φραγκολιάς: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο απουσίας του από το «Happy Day»

Κώστας Φραγκολιάς: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο απουσίας του από το «Happy Day»

Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή απουσίασε χθες από το πόστο του λόγω αδιαθεσίας και ανησύχησε τους συναδέλφους του.

Το πρωί της Τετάρτης είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ότι ο Κώστας Φραγκολιάς δε βρισκόταν στη θέση του, στην εκπομπή «Happy Day» του ALPHA. Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι ο συνεργάτης της είχε μια αδιαθεσία, που τον κράτησε μακριά από τις υποχρεώσεις του. Χθες βράδυ ο ίδιος ο Κώστας Φραγκολιάς φρόντισε να καθησυχάσει τους πάντες κάνοντας ένα insta story και εξηγώντας τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του.

Ειδικότερα, ο ίδιος έγραψε: «Αδέλφια καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και να σας ενημερώσω ότι: Κάτσε γιατί έχουμε και την μάνα μου που δεν πιστεύει,- Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έκαψες!! Πέρα από μια στομαχική διαταραχή, δεν έχω κανένα σύμπτωμα του ιού (βήχα, πυρετό κτλ). Σας ευχαριστώ και πάλι και τα λέμε τηλεοπτικά από Δευτέρα!! Υ.Γ: Και το κορίτσι μου είναι μια χαρά, δεν έχει τίποτα».

Έτσι, ο αγαπητός παρουσιαστής και μοντέλο ξεκαθάρισε ότι δεν νοσεί από τον Κορωνοϊό καθησυχάζοντας τόσο την ομάδα του, τους συγγενείς του και τους followers του στο Instagram.

Φραγκολιας

Διάβασε ακόμα: «Εκείνη η εποχή ήταν πολύ ταραγμένη»: Η Katie Holmes μιλάει πρώτη φορά... (photos)