Η κόρη της διάσημης ηθοποιού εμφανίστηκε μετά το χειρουργείο, και μας σόκαρε το πόσο αδύνατη είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κόρη της διάσημης ηθοποιού εμφανίστηκε μετά το χειρουργείο, και μας σόκαρε το πόσο αδύνατη είναι

Μα τι της συμβαίνει;

Την πρώτη έξοδό της μετά το χειρουργείο που είχε έκανε η κόρη της πασίγνωστης ηθοποιού, μαζί με την μητέρα και την μεγαλύτερη αδερφή της, η οποία επίσης αναρρώνει επίσης από πρόσφατο χειρουργείο. Είχαμε αρκετούς μήνες να τις δούμε και γι΄ αυτό εκπλαγήκαμε και σοκαριστήκαμε μόλις είδαμε το πόσο έχει αδυνατίσει το 13χρονο κορίτσι.

Ο λόγος για τη Shiloh Jolie Pitt, η οποία είναι ίδια με την Angelina Jolie, τόσο σε επίπεδο εμφάνισης, όσο και σε αυτό των κιλών. Η 13χρονη κόρη του πρώην ζευγαριού έχει αδυνατίσει απίστευτα πολύ, που σχεδόν τρομάξαμε όταν είδαμε την φωτογραφία της. Η νεαρή κοπέλα στηριζόταν στις πατερίτσες της, ενώ από πίσω της ακολουθούσε η Zahara και η επίσης αρκετά αδυνατισμένη και πάλι Angelina Jolie.

Βέβαια θα μας πεις πως η κοπέλα αναρρώνει από χειρουργείο και ίσως να οφείλεται εκεί η απώλεια των κιλών της. Ίσως πάλι και όχι, αλλά αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή. Η Shiloh πάντως έμοιαζε αγνώριστη και αρκετά ταλαιπωρημένη. Ελπίζουμε να γίνει καλά σύντομα και να είναι υγιής.



Με πληροφορίες από το HollywoodLife