Αυτοί είναι οι διάσημοι που αποκάλυψαν πως είναι θετικοί στον κορονοϊό

Αυτοί είναι οι διάσημοι που αποκάλυψαν πως είναι θετικοί στον κορονοϊό

Και η λίστα μεγαλώνει

Update 18/3/20: Δύο μέρες μετά και η λίστα με τους celebrities μεγάλωσε, με τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει πως δεν τη γλίτωσε τελικά και κόλλησε από την Χριστίνα, την καλλονή του James Bond, Olga Kurylenko, επίσης να πέφτει θύμα, αλλά και τρεις ακόμη πασίγνωστοι ηθοποιοί που θα δεις στη gallery.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ήταν το πρωί της Πέμπτης όταν μάθαμε πως ο Tom Hanks και η Rita Wilson βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, όταν και τον δημοσιοποίησαν με μια αναρτησή τους στα Instagram accounts τους. Οι δυο τους παραμένουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες έως ότου υποχωρήσουν τα συμπτώματα, και αναρρώσουν. Λίγες ώρες πιο πριν, το βράδυ της Τετάρτης η Χριστίνα Μπόμπα ήταν αυτή που ανακοίνωσε πρώτη από τους από τους Έλληνες celebrities πως είναι επίσης θετικοί στον ιό.

Ο σύζυγός της έκανε επίσης το τεστ μαζί της, ωστόσο βγήκε αρνητικός, και θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα, για να μάθουν τα τελικά αποτελέσματα. Κι ενώ πολλοί δεν πιστεύουν το πόσο γρήγορα εξαπλώνεται ο ιός, μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα μάθαμε για τέσσερις ακόμη ανθρώπους της ελληνικής showbiz, οι οποίοι αποκάλυψαν πως είναι θετικοί.

Το βράδυ του Σαββάτου την δική της ανακοίνωση μέσα από τα stories της στο Instagram έκανε η Φαίη Σκορδά, η οποία αποκάλυψε πως αν και ασυμπτωματική έκανε το τεστ καθώς βρέθηκε στο ευρύτερο περιβάλλον της επιβεβαιωμένο κρούσμα και βγήκε θετική. Και εκεί που σκεφτόμασταν κι ελπίζαμε αυτό να μη συνεχιστεί ήρθε το απόγευμα της Κυριακής, ένας ακόμη celebrity να αποκαλύψει το ίδιο.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Θοδωρή Φέρρη, ο οποίος επίσης με ένα post στο Instagram ανακοίνωσε πως προσβλήθηκε από τον ιό. Και η λίστα δεν σταματά εκεί, αφού σε αυτή προστέθηκαν δύο ακόμη μέλη. Ο λόγος για την Χριστίνα Κοντοβά και τον Τζώνη Καλημέρη, οι οποίοι αποκάλυψαν επίσης πως είναι θετικοί.

Ελπίζουμε να μην προστεθούν άλλα άτομα στη λίστα αυτή είτε είναι της εγχώριας showbiz, είτε όχι, και να μειωθεί η μετάδοση όσο το δυνατόν περισσότερο. Γι’ αυτό μην ξεχνάς, #μένουμεσπίτι.