Η Μαρία Σάκκαρη ποζάρει με κολάν και αθλητικό μπούστο και οι κοιλιακοί της ΔΕΝ παίζονται

Η Μαρία Σάκκαρη ποζάρει με κολάν και αθλητικό μπούστο και οι κοιλιακοί της ΔΕΝ παίζονται

Το κορμί της προκαλεί εγκεφαλικά

Για τη Μαρία Σάκκαρη σου τα έχουμε πει πολλές φορές. Είναι ένα από τα πιο όμορφα και συνάμα ταλαντούχα κορίτσια της ηλικίας της . Το τένις είναι η αδυναμία της και μας έχει χαρίσει ουκ ολίγες συγκινήσεις μέσα από αυτό.

Μια κάποια συγκίνηση βέβαια υπάρχει και όταν τη βλέπουμε να ποζάρει με ρούχα που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της. Η Μαρία έχει ένα απίστευτο σώμα, κι αυτό δεν χρειαζόσουν εμάς για να το δεις και να το πιστέψεις. Αρκεί μόνο να ρίξεις μια ματιά στο Instagram account της και θα πάρεις τις απαντήσεις σου.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, όταν τη βλέπουμε μια ταραχή την παθαίνουμε. Η πρόσφατη φωτογραφία της Μαρίας με κολάν γυμναστικής και αθλητικό μπούστο, ήταν αυτό που λέμε χτύπησα κάτω από τη μέση. Οι κοιλιακοί της απλά ΔΕΝ παίζονται, και δεν υπάρχει ούτε ένας επιθετικός προσδιορισμός για να την περιγράψουμε.

Έχει απίστευτο κορμί, και ας είμαστε ειλικρινείς, τους κοιλιακούς αυτούς θα τους λάτρευε ακόμη και μοντέλο της Victoria’s Secret. Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί, και θα καταλάβεις.