Οικογενειακή υπόθεση

Οικογενειακή υπόθεση

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στην έντονη φημολογία για αντικατάσταση της Σκορδά λόγω εγκυμοσύνης.

Το «Πρωινό μου» είναι η εκπομπή που ξεκίνησε σαν αουτσάιντερ και ανέκδοτο εσωτερικής κατανάλωσης για να έρθει να σαρώσει τα νούμερα της τηλεθέασης και να καθήσει αναπαυτικά στο θρόνο της πρωτιάς.

Ακόμα και όσοι πίστευαν πως η πορεία του θα είναι ανοδική δε θα περίμεναν με τίποτα πως θα στερούσε την πρώτη θέση από τη βασίλισσα της ζώνης Ελένη Μενεγάκη και τους περσινούς ήρωες, Καραμέρο- Χαριτάτο. Τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν, οι συζητήσεις πυκνώνουν και όσο προχωρά η εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά τόσο η φημολογία συνεχίζεται σχετικά με τη συμπαρουσίαση του προγράμματος κατά τη διάρκεια της απουσίας της.

Ο σύζυγός της επέλεξε να κάνει κάποιες δηλώσεις σχετικά με το ζήτημα και σχεδόν επιθετικά και κοφτά δήλωσε: «Δεν κατάλαβα, δεν φτάνουμε εμείς που βρισκόμαστε ήδη στην εκπομπή για να τα καταφέρουμε; Είμαι εγώ, ο Ουγγαρέζος, η Σταμάτη…». Με αυτά τα λόγια, ο δημοφιλής παρουσιαστής έδωσε προσωρινά ένα τέλος στα πηγαδάκια που αφορούσαν την πιθανή του συνεργασία με το Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη κλείνοντας παράλληλα κακόβουλα στόματα. Αναμένουμε τις εξελίξεις.