Απρόσμενη δήλωση ηθοποιού: «Είχα να κάνω sex έξι μήνες πριν γνωρίσω την τωρινή σύντροφό μου»

Απρόσμενη δήλωση ηθοποιού: «Είχα να κάνω sex έξι μήνες πριν γνωρίσω την τωρινή σύντροφό μου»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο star του Hollywood...

Είναι ένας από τους πιο sexy και γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood τον οποίο πολλές από εμάς έχουμε θαυμάσει ουκ ολίγες φορές. Και όσες τον λατρεύουμε είχαμε πάθει σοκ μόλις πληροφορηθήκαμε τον μυστικό γάμο του πριν μερικά χρόνια. Αυτή τη στιγμή, ο διάσημος ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί του με πολύ γνωστή τραγουδίστρια και πριν λίγες μέρες έκανε μια δήλωση, την οποία δεν περιμέναμε.

«Δεν ήμουν χαρούμενος. Είχα να κάνω sex έξι μήνες πριν γνωρίσω την τωρινή σύντροφό μου, γιατί ήθελα να κάνω μια σοβαρή σχέση και όχι να γυρίζω δεξιά και αριστερά. Προτιμούσα να γνωρίζω γυναίκες και να είμαστε απλά φίλοι. Αυτή ήταν και μια συμβουλή που μου έδωσε ένας καλός μου φίλος», δήλωσε ο Orlando Bloom σε συνέντευξή του στην Sunday Times. Όπως εξήγησε ο αγαπητός ηθοποιός, δεν του περνούσε καν από το μυαλό να πάει σε πάρτυ και να γνωρίσει κόσμο, ώστε να βρει μία κοπέλα με την οποία απλά θα βγαίνει.

«Αρχικά, είχα αποφασίσει να απέχω από το σεξ για τρεις μήνες, αλλά τελικά κράτησε περισσότερο όταν κατάλαβα ότι μου αρέσει πια ο τρόπος με τον οποίο βλέπω τις γυναίκες και επικοινωνώ μαζί τους», συμπλήρωσε ο Orlando Bloom.

AP 19234152213746

Πλέον, ο Orlando Bloom είναι πολύ ευτυχισμένος μαζί με την Katy Perry και περιμένουν τον ερχομό του μωρού τους σε λίγους μήνες. «Η χαρά μου για αυτό το γεγονός δεν μπορεί να εκφραστεί με λέξεις. Όλη η οικογένειά μας πετάει στα σύννεφα», είπε ο διάσημος ηθοποιός για τον ερχομό του παιδιού του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Orlando Bloom έχει έναν 9χρονο γιο, τον Flynn, από τον γάμο του με την Miranda Kerr και όπως δήλωσε, «ο μικρός λέει συνέχεια σε εμένα και την Katy ότι έχουμε πολλή πλάκα ως ζευγάρι».

Διάβασε ακόμα: Τα πράγματα σοβαρεύουν: Δεν φαντάζεσαι τι έκανε η νέα σύντροφος του Ben Affleck που πρόδωσε τη σχέση