Η Angelina Jolie ήρθε σε κόντρα με την Jennifer Aniston και ιδού ο λόγος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Angelina Jolie ήρθε σε κόντρα με την Jennifer Aniston και ιδού ο λόγος

Μπορείς να φανταστείς;

Τον Σεπτέμβριο (aka σε 6 μήνες από τώρα) συμπληρώνονται τέσσερα ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που η Angelina Jolie ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Brad Pitt αποφάσισαν να χωρίσουν. Και μπορεί το διαζύγιό τους να μην έχει βγει εντελώς, υπάρχουν ακόμη κάποια θέματα ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Σαν τώρα θυμόμαστε το διάστημα εκείνο του χωρισμού και όσα δημοσιεύματα είχαν κυκλοφορήσει σε όλα τα tabloids ανά τον κόσμο. Το πρόβλημα με την κηδεμονία δεν έχει λυθεί εξ’ ολοκλήρου, όμως αυτό που θυμόμαστε είναι πως η Angie δεν θέλει τα παιδιά της να μένουν πολλές ώρες με τον Brad.

Κι ενώ υπάρχουν ακόμη αυτά τα θέματα έρχεται η τώρα η Angelina να δημιουργήσει εντάσεις και μάλιστα να «κοντραριστεί» με την Jennifer Aniston. Όπως γνωρίζεις ο Brad και η Jennifer κρατούν πολύ φιλικές σχέσεις (ακόμη θυμόμαστε τη φωτό στα SAG Awards) πράγμα που σημαίνει ότι ίσως και να περνούν χρόνο μαζί.

Η μάχη λοιπόν για την κηδεμονία των παιδιών ανάμεσά τους φαίνεται να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αφού σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Angelina Jolie απαίτησε και απαγόρευσε στη Jennifer Aniston να έρχεται σε επαφή με τα παιδιά της. Φήμες μάλιστα αναφέρουν πως η Jolie ζητά τώρα να έχει μόνη της την κηδεμονία των έξι παιδιών της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Woman’s Day, περιοδικού της Νέας Ζηλανδίας, η Angelina έχει ζητήσει ιδιαιτέρως να απαγορευτεί στην Aniston να έρχεται σε επαφή με τα παιδιά της. Και για να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά έχει καταθέσει έγγραφα για νέα αξιολόγηση της επιμέλειας εναντίον του Brad. Αυτό ήταν ένα σοκ για όλους, ακόμη και για τα ίδια τα παιδιά.

Για να δούμε τι θα γίνει αυτή τη φορά, ο Brad θα μείνει άπραγος;