Ετοιμάσου να λιώσεις: Η ηθοποιός μας έδειξε τον νεογέννητο γιο της και είναι ένας γλύκας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ετοιμάσου να λιώσεις: Η ηθοποιός μας έδειξε τον νεογέννητο γιο της και είναι ένας γλύκας

Πόσο όμορφη φωτογραφία

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε πριν από λίγο καιρό η διάσημη ηθοποιός, η οποία σε έναν περίπου μήνα συμπληρώνει δύο χρόνια από τον χωρισμό της με τον πρώην σύζυγό της –επίσης ηθοποιό-. Η όμορφη star απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, χαρίζοντας στην κόρη της Everly ένα αδερφάκι.

Η ηθοποιός ανανεώνει πολύ συχνά το Instagram account της, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε καραντίνα, και μέσα από τα post που κάνει κάθε τόσο μας έδειξε μια υπέροχη φωτογραφία του γιού της. Ο μικρός Callum φαίνεται πως τους έχει κλέψει την καρδιά και καθόλου δεν απορούμε με τις φωτό που βλεπουμε.

Η Jenna Dewan ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία του νεογέννητου γιου της στο Instagram account της, και ανέβασε το cuteness πολλά level. Η αξιολάτρευτη φωτογραφία με τον μικρούλη ήταν απλά υπέροχη, ενώ η ηθοποιός έλαμπε από ευτυχία. Στη φωτογραφία η Jenna κρατάει αγκαλιά τον μικρούλη Callum και είναι πραγματικά η πιο γλυκιά φωτογραφία της ημέρας.

Στο account μάλιστα είχε μία ακόμη φωτογραφία του, με τον νεογέννητο να κάθεται μπρούμυτα στην αγκαλιά του μπαμπά του Steve Kazee. Μα είναι τόσο γλυκός και όμορφος.