Καγιά και Ρουβάς ποζάρουν μαζί πριν 30 χρόνια και ρίχνουν το Instagram

Καγιά και Ρουβάς ποζάρουν μαζί πριν 30 χρόνια και ρίχνουν το Instagram

Τη φωτογραφία αυτή δεν την έχεις δει ξανά

Τις τελευταίες ημέρες τα challenge που κυκλοφορούν στα social media είναι πολλά, όμως τους περισσότερους ανθρώπους, celebrities ή μη έχει κερδίσει το baby challenge, στο οποίο ανεβάζεις μία φωτογραφία σου από τότε που ήσουν μωρό ή έστω πιο μικρή, και μετά προκαλείς και άλλους φίλους σου να το κάνουν.

Στο challenge αυτό έχουν ανταποκριθεί αρκετοί celebrities και μεταξύ άλλων είδαμε τη Μαίρη Συνατσάκη, την Αθηνά Οικονομάκου, τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη Δούκισσα Νομικού. Η Βίκυ Καγιά ανταποκρίθηκε στο challenge αυτό, όμως το πήγε ένα level παραπέρα. Εκτός από την φωτογραφία που ήταν μικρούλα ανέβασε ακόμη δύο σε πιο μεγάλη-εφηβική ηλικία, με τη μία να μας συγκλονίζει πραγματικά.

Σε αυτή λοιπόν η Βίκυ Καγιά πόζαρε μαζί με τον Σάκη Ρουβά τουλάχιστον 25-30 χρόνια πριν και πάθαμε πλάκα. Ο Σάκης κάπου στα 18-20 και η Βίκυ κάπου στα 13 με 14 σε μία φωτογραφία που πραγματικά ήταν ότι πιο απίστευτο είδαμε σε throwback. Η φωτογραφία επισκίασε εντελώς ό,τι και αν είχαμε δει σε αυτό το challenge και με διαφορά παίρνει το μεγαλύτερο βραβείο από εμάς.

Τους κοιτάζουμε και τους ξανακοιτάζουμε και είναι πραγματικά τόσο μικροί στη φωτό αυτή που δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Πάρε μια βαθιά ανάσα, μπες στη gallery και δες τη.