Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε το βίντεο που θα σε κάνει να ταυτιστείς εν μέσω καραντίνας

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε το βίντεο που θα σε κάνει να ταυτιστείς εν μέσω καραντίνας

Τη νιώθουμε σε άλλον βαθμό. Ψέματα δε θα πούμε.

Όλοι πια κινούμαστε σε ρυθμούς καραντίνας. Έχουμε περιοριστεί στο σπίτι για την πλειοψηφία του χρόνου πλην των απολύτων απαραίτητων αναγκών, όπως το σούπερ μάρκετ ή το φαρμακείο κι έχουμε μειώσει τις κοινωνικές μας συναναστροφές στο ελάχιστο. Έχουμε αρχίσει και βρίσκουμε νέες ασχολίες για να περάσουν οι κενές μας ώρες εντός δωματίου, με μερικές από αυτές να αποδεικνύουν πόσο πολύ θέλουμε να διατηρήσουμε το χιούμορ μας εν μέσω καραντίνας.

Όπως μπορείς να φανταστείς, τα βίντεο και γενικά ό,τι έχει να κάνει με το Internet έχει την τιμητική του. Πλατφόρμες, όπως το Tik Tok, μετρούν τους χρήστες και τη συμμετοχή τους να αυξάνεται περισσότερο από ποτέ, ενώ οι celebrities κάνουν τα πάντα για να διασκεδάσουν τους θαυμαστές τους.

Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκε κι η Αθηνά Οικονομάκου. Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε μία σειρά από βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία στεγνώνει τα μαλλιά της χορεύοντας Beyonce και φορώντας τις πιο παιχνιδιάρικες πιτζάμες με μονόκερους που έχουμε δει.

Δεδομένου του εγκλεισμού μέσα στο σπίτι, βέβαια, καθόλου παράλογο δε μας φαίνεται το θέαμα και μάλλον σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να βλέπουμε όλο και περισσότερα αντίστοιχα βίντεο.

Απόλαυσέ τα ένα προς ένα στη συνέχεια.