Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει βόλτες... στο σπίτι με την πιο sexy αμφίεση

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει βόλτες... στο σπίτι με την πιο sexy αμφίεση

Δες τι ανέβασε στο Instagram

H Χριστίνα Μπόμπα το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης ανακοίνωσε με ένα βίντεο στο Instagram account της πως είναι θετική στον κορονοϊό, και ήταν το πρώτο θύμα του ιού στους celebrities της εγχώριας showbiz. Λίγες μέρες αργότερα στη λίστα μπήκε η Φαίη Σκορδά, η Χριστίνα Κοντοβά, αλλά και ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης. Ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης βγήκε θετικός λίγες ημέρες αργότερα.

Η παρουσιάστρια κάνει συχνά updates μέσα από το account της για την πορεία της υγείας της, με την ίδια να αναφέρει πως τα συμπτώματα της είναι ήπια και πως τώρα δεν έχει καθόλου πυρετό. Ωστόσο παραμένει στο σπίτι της όπως και όλοι άλλωστε και περνάει δημιουργικά τον χρόνο της.

Εχθές έκανε βόλτες... μέσα στο σπίτι της βέβαια με την πιο sexy αμφίεση. Αν καταλάβαμε καλά φορούσε τις πιτζάμες της, σορτσάκι με ζακετάκι κι ένα φανελάκι και πάθαμε πλάκα με το σώμα της. Είχαμε καιρό να τη δούμε είναι η αλήθεια και είχαμε ξεχάσει πόσο ωραίο κορμί έχει. Φυσικά φροντίζει γι’ αυτό ακόμη και τώρα που είναι σε καραντίνα κάνοντας την απαραίτητη γυμναστική.



Δες στο βίντεο που ακολουθεί πως κυκλοφορεί στο σπίτι της η Χριστίνα.