Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα με μία φωτογραφία των παιδιών του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα με μία φωτογραφία των παιδιών του

Ο Πρωθυπουργός μάς ξαναλέει με τον δικό του τρόπο να προστατευθούμε από τον Κορονοϊό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να είναι ενεργός στα social media μεταδίδοντας διαρκώς το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι». Ο αόρατος εχθρός που λέγεται Κορονοϊός είναι ακόμη εδώ και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε όλοι για εμάς και τους γύρω μας παραμένοντας στα σπίτια μας. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός θέλησε πριν λίγη ώρα να μεταδώσει άλλη μια φορά αυτό το μήνυμα με τη βοήθεια των παιδιών του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία με τα τρία παιδιά του και τον σκύλο τους την ώρα που όλοι μαζί απολαμβάνουν αγκαλιές στο κρεβάτι του σπιτιού τους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στη λεζάντα: «Μένουν σπίτι! Εγώ γραφείο» και με τον δικό του, γλυκό τρόπο μετέδωσε για άλλη μια φορά αυτό το σπουδαίο μήνυμα.

Πριν λίγες ημέρες, η Μαρέβα Μητσοτάκη, μας είχε δώσει ορισμένες ιδέες για το πώς θα περάσουμε τις ημέρες μας μέσα στο σπίτι, για να προστατεύσουμε τους πάντες γράφοντας: «Διαβάζουμε, παίζουμε, βλέπουμε ταινίες. Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και να προφυλάξουμε την κοινωνία. #μένουμεσπίτι». Και τώρα, ο σύζυγός της μας έδειξε πώς περνούν τα παιδιά τους στο σπίτι με αυτό το τρυφερό post.

Διάβασε ακόμα: Μας την... έσκασε; Η εγκυμονούσα star του Hollywood παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα (photos)