Update news: Το συμβάν που έφερε ξανά κοντά Harry-William δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Update news: Το συμβάν που έφερε ξανά κοντά Harry-William δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Την είδηση έκανε γνωστή η Meghan

Οι μέρες περνούν η καραντίνα συνεχίζεται, και η κατάσταση όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Και αυτό δεν αφορά μόνο εμάς ως πολίτες, αλλά όλο τον κόσμο. Η υπομονή είναι κάτι που πρέπει να έχουμε όλοι σε αφθονία τις μέρες αυτές, αφού είναι η μόνη που θα μας βοηθήσει στην κατάσταση που βρισκόμαστε.

Δεν ξέρουμε αν σε παρηγορεί έστω και λίγο, όμως σκέψου πως πολλοί άνθρωποι όπως κι εσύ βιώνουν την ίδια κατάσταση στα σπίτια τους ή και λίγο περισσότερο αν έχουν κάποιον άνθρωπο δικό τους που νοσεί. Μια τέτοια κατάσταση βιώνει και ο Harry με την Meghan Markle που μια τέτοια στιγμή δεν μπορούν να βρίσκονται στην Αγγλία προκειμένου ο Harry να είναι δίπλα στον Κάρολο που νοσεί.

Όχι πως με τα μέτρα της καραντίνας θα μπορούσε να βρίσκεται στον ίδιο χώρο, θα ήταν όμως έστω στην ίδια χώρα. Το θέμα με την εξάπλωση του ιού έχει φέρει κοντά τους ανθρώπους, και το ίδιο συνέβη ανάμεσα και στους Harry-William. Τα δύο αδέρφια φαίνεται να όρισαν κάποια εκεχειρία ανάμεσά τους, και να έχουν έρθει ο ένας πιο κοντά στον άλλο και ας μην είναι στην ίδια χώρα.

Τώρα που συμβαίνει όλο αυτό με τον ιό, ο Harry και ο William επικοινωνούν συνεχώς. Σύμφωνα με πληροφορίες η Meghan φέρεται να έχει πει σε άτομα του στενού τους περιβάλλοντος πως ο Harry επικοινωνεί με τον William και τη βασίλισσα σε σχεδόν καθημερινή βάση. «Αυτή η παγκόσμια κρίση έχει φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά, ειδικά τον Harry με τον αδερφό του. Ο Harry τους έχει ξεκαθαρίσει πως θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να βοηθήσει ακόμη και από τον Καναδά», φέρεται να έχει πει η Meghan.



Η δούκισσα του Sussex μάλιστα είπε πως νιώθουν ευγνώμονες –ειδικά ο Harry- που μπορούσαν να περάσουν χρόνο με τη βασιλική οικογένεια, προτού ξεκινήσει όλη αυτή η τρέλα.

Όπως βλέπεις είναι όλα πολύ εφήμερα, ακόμη και η κόντρα ανάμεσα στους πρίγκιπες. Ας βγούμε αλώβητοι από όλο αυτό να τους δούμε και πάλι όλους μαζί.