Harry και Meghan Markle εγκαταλείπουν τον Καναδά! Τι συνέβη;

Πατούλια Κατερίνα
Harry και Meghan Markle εγκαταλείπουν τον Καναδά! Τι συνέβη;

Και πού σκοπεύουν να πάνε; 

Πριν μερικές ώρες ανακοινώθηκε η επίσημη πια συνεργασία της Disney με την Meghan Markle, η οποία θα δανείσει αφιλοκερδώς την φωνή της σε ένα μεγάλο ντοκιμαντέρ για ελέφαντες.

Αυτό που επίσης έγινε γνωστό, είναι πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοίμασαν grande… απόδραση από τον Καναδά στον οποίο μένουν τους τελευταίους έξι μήνες.

Σύμφωνα με την Page Six, της Post, οι Sussexes πέταξαν με ιδιωτικό αεροσκάφος στο Λος Άντζελες μετά την ανακοίνωση του Καναδού προέδρου Justin Trudeau πως θα κλείσουν τα σύνορα.

Από καιρό ο Harry Και η Meghan έψαχναν ένα σπίτι κοντά στο Hollywood και κατάλαβαν πως ο Καναδάς δεν εξυπηρετεί τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, έπειτα, ήρθε και ο κορονοϊός και έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα:



Το ζευγάρι καταλαβαίνει πως στο Los Angeles έχει ένα μεγάλο δίκτυο να τους βοηθάει, μια ολόκληρη ομάδα από pr managers Και ατζέντηδες αλλά και τους φίλους της Markle Και φυσικά τη μαμά της Doria.

Όμως και ο Harry νιώθει καλύτερα με την ιδέα ενός σπιτιού στο L.A κοντά στον φίλο του James Corden και την Oprah Winfrey.

Αρχικά, η Markle προτιμούσε ένα σπίτι στο Μαλιμπού, όμως η ασφάλεια της οικογένειας και του μικρού Archie θα ήταν ελλιπής εκεί με τόσους παπαράτσι.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη για την Meghan και τον Harry που μετά την επιστροφή από την Βρετανία, ενημερώθηκαν για το θετικό αποτέλεσμα του τεστ για τον κορονοϊό στη φίλη τους και Πρώτη Κυρία στον Καναδά, Sophie Trudeau.

Η κυρία Trudeau παραμένει στην απομόνωση ενώ οι Sussexes ανησυχούν: Το γιατί θα το μάθεις παρακάτω: