Εν μέσω κορονοϊού, ο Trump τα έβαλε δημόσια με την Meghan και τον Harry και πήρε πληρωμένη απάντηση

Πατούλια Κατερίνα
Εν μέσω κορονοϊού, ο Trump τα έβαλε δημόσια με την Meghan και τον Harry και πήρε πληρωμένη απάντηση

Έξαλλος ο Trump με την Markle

Tα νέα για την μετακόμιση του πρίγκιπα Harry, της Meghan Markle και του γιου τους Archie, στο Los Angeles από το Vancouver Island του Καναδά κυκλοφόρησαν γρήγορα και το πρόβλημα παραμένει ένα: Ποιος θα πληρώσει για την ασφάλεια των Sussexes!

Κι όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Καναδά με τους φορολογούμενους έξαλλους με όσα θα έπρεπε να πληρώσουν, έτσι και τώρα ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ έριξε βολές κατά των royals.

Η κόντρα του Trump με την 38χρονη δούκισσα του Sussex κρατάει από παλιά και επειδή η ασφάλεια του royal ζευγαριού θα φτάσει το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, με ένα tweet άνοιξε και πάλι τον πόλεμο με την Markle.

Είμαι μεγάλος θαυμαστής και καλός φίλος με την Βασίλισσα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Έμαθα πως ο Harry και η Meghan που έφυγαν από την Βρετανία θα έμεναν μόνιμα στον Καναδά. Τώρα φεύγουν από τον Καναδά για να έρθουν στις ΗΠΑ, οι ΗΠΑ όμως δεν θα πληρώσουν για την ασφάλειά τους, πρέπει να πληρώσουν οι ίδιοι.



Από αύριο, 31 Μαρτίου και μετά, ο Harry Και η Meghan που μέχρι και σήμερα ως μέλη της βασιλικής οικογένειας θεωρούνταν διεθνώς προστατευόμενα πρόσωπα, παύουν να έχουν αυτόν τον τίτλο πια.

Αν πάλι είχαν επιλέξει να παραμείνουν στις θέσεις τους, θα προστατεύονταν οικογενειακώς από τους ειδικούς πράκτορες ασφάλειας της Βρετανίας αλλά και από πράκτορες των ΗΠΑ.

Έχει αναφερθεί πως ο ίδιος ο Harry κατέφυγε στο State Department για να ζητήσει προστασία αλλά ο πρόεδρος Trump δεν δέχτηκε το αίτημα.

Πάντως το περιβάλλον του πρίγκιπα δίνει πληρωμένη απάντηση και αναφέρει πως το ζευγάρι έχει ήδη εξασφαλίσει προσωπικούς πόρους για την ασφάλειά του, μένει να δούμε αν αυτοί οι προσωπικοί πόροι θα έρθουν από τους Βρετανούς φορολογούμενους.