Αυτά είναι τα δύο items που χρησιμοποιεί η Αθηνά Οικονομάκου και παραμένει κορμάρα

Αυτά είναι τα δύο items που χρησιμοποιεί η Αθηνά Οικονομάκου και παραμένει κορμάρα

Γιατί η καραντίνα δεν περνιέται αλλιώς

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, οι μέρες της καραντίνας δεν περνούν με τίποτα αν δεν κάνεις κάτι κι εσύ να «σκοτώσεις» λίγο τον χρόνο σου, που πια μέσα στο σπίτι είναι άπειρος. Αν έχεις φαντασία μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, αλλά και πάλι αν βαριέσαι επίσης μπορείς να κάνεις κάποια βασικά, όπως να κάνεις γυμναστική μόνη σου, να κάνεις έναν μαραθώνιο ταινιών ή να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα σου.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι πιο fit (από εμάς σίγουρα) και γι’ αυτό μετά το basket στην αυλή το έριξε στη γυμναστική στο σπίτι. Και βρήκαμε ποια είναι τα δύο items που χρησιμοποιεί η ηθοποιός και μένει κορμάρα ακόμη και μέσα στην καραντίνα.

Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram account της, το οποίο έγινε λίγο μετά (ή λίγο πριν) τη γυμναστική της και μας έδειξε το μυστικό της για άψογη σιλουέτα. Ποια είναι όμως αυτά μπορείς να φανταστείς;

Στο στόρι της Αθηνάς λοιπόν είδαμε μία μπάλα, η οποία είναι απίστευτα χρήσιμη ειδικά αν θες να ανεβάσεις ένα level παραπάνω τους κοιλιακούς σου, αλλά και ένα λάστιχο, με το οποίο μπορείς να κάνεις ασκήσεις ενδυνάμωσης τόσο για τα πόδια, όσο και για τα χέρια. Δες το βίντεο της παρακάτω και θα καταλάβεις.