Η τραγουδίστρια μας δείχνει το σημάδι στην κοιλιά μετά τις τρεις γέννες και παραδέχεται το άγχος της

Πατούλια Κατερίνα
Η τραγουδίστρια μας δείχνει το σημάδι στην κοιλιά μετά τις τρεις γέννες και παραδέχεται το άγχος της

Το ισχυρό μήνυμα της τραγουδίστριας

Στα 31 της χρόνια, η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει ήδη τρία παιδιά, την μεγάλη της κόρη Viv, και τους δύο μικρότερους γιους της. H ίδια, παρότι συχνά δημοσιεύει αψεγάδιαστες φωτογραφίες στο Instagram με μαγιό και αποτελεί και το πρόσωπο διάσημης φίρμας αδυνατιστικών προϊόντων, παραδέχτηκε με μια σειρά φωτογραφιών χωρίς ρετούς, την αλήθεια του σώματός της.

Βλέπεις η καλλονή αποκάλυψε πως στην πρώτη της εγκυμοσύνη πήρε 25 κιλά, έχει γεννήσει τρία παιδιά εκ των οποίων τα δύο ξεπέρασαν τα τέσσερα κιλά κατά την γέννησή τους και το δέρμα της, παρότι δεν έκανε ραγάδες, έχει στην περιοχή της κοιλιάς χαλάρωση.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής Jessie James Decker που αποκάλυψε πως νιώθει τεράστια ανασφάλεια κάθε φορά που βάζει μαγιό και παρότι έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.



Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε μάλιστα πως μετά τον θηλασμό τριών παιδιών, του 2χρονου Forrest Bradley, του 4χρονου Eric Thomas και της 6χρονης Vivianne Rose έκανε πλαστική και ανόρθωση στήθους, κάτι που έχει αφήσει ουλές στο στήθος της για τις οποίες επίσης νιώθει ανασφαλής.

Η Jessie εξήγησε πως έκανε το Post αυτό για να δώσει κουράγιο και σε άλλες μαμάδες που νιώθουν έτσι και για να εξηγήσει πως κάποιες φορές νιώθει άσχημα και πως όλες οι μαμάδες έχουν μια σούπερ δύναμη για να ξεπερνούν τα πάντα.