Χριστίνα Μπόμπα: Η 1η έξοδος μετά την καραντίνα. Πού πήγε η παρουσιάστρια;

Χριστίνα Μπόμπα: Η 1η έξοδος μετά την καραντίνα. Πού πήγε η παρουσιάστρια;

Δες το βίντεο που ανέβασε

Μόλις πριν από μερικές ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram account τους, πως έπειτα από 17 ημέρες απομόνωσης πλέον δεν εμφανίζουν συμπτώματα, έχουν αναρρώσει και σε επαναληπτικό τεστ που έκαναν εκ νέου, βγήκαν αρνητικοί στον Covid-19.

Η Χριστίνα ήταν η πρώτη Ελληνίδα celebrity που νόσησε από τον ιό, και το ανακοίνωσε μέσα από το account της το βράδυ της 11ης Μαρτίου. Έκτοτε έμεινε μέσα στο σπίτι της μαζί με τον Σάκη σε καραντίνα, περνώντας δημιουργικά τον χρόνο της και ενίοτε δίνοντάς μας συμβουλές για το πως να ξεπεράσουμε όλο αυτό που μας συμβαίνει.

Σήμερα όμως η Χριστίνα έπειτα από 20 μέρες στο σπίτι της κλεισμένη έκανε την πρώτη της έξοδο. Και μπορείς να μαντέψεις που πήγε; Οκ οι επιλογές της δεν είναι και πολλές με τα μηνύματα που πρέπει να στείλουμε, οπότε ή στο φαρμακείο θα πήγαινε ή στο σούπερ μάρκετ ή για εξωτερική άσκηση.

Εν τέλει το μήνυμα της έγραφε τον αριθμό 2 όπως μας έδειξε στο Instagram και ντυμένη φορώντας και μάσκα ξεκίνησε για να πάει στο σούπερ μάρκετ. Οκ, ας είμαστε ειλικρινείς, και εμείς μετά από 20 μέρες κλεισμένες στο σπίτι θα βλέπαμε το super σαν την υπέρτατη διασκέδαση.