Τελικά είναι αλήθεια; Brad Pitt και Jennifer Aniston παντρεύονται;

Τελικά είναι αλήθεια; Brad Pitt και Jennifer Aniston παντρεύονται;

Θα τρελαθούμε εντελώς

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι μέρα που είναι για να μην παρεξηγούμαστε, το κείμενο που πρόκειται να διαβάσεις δεν είναι κάποιο πρωταπριλιάτικο αστείο. Ναι, σίγουρα θα μπορούσε να είναι σε αυτή την κατηγορία, όμως η είδηση αυτή έχει κυκλοφορήσει ξανά πριν από δύο περίπου εβδομάδες, και δεν έχουμε παρά να την πιστέψουμε.

Ποια άλλωστε δεν θα ήθελε να αληθεύει η είδηση αυτή, και ποια δεν θα ήθελε να είναι η ίδια στη θέση της αγαπημένης μας Jennifer. Οκ, δεν πιστέψαμε εξαρχής στην επανασύνδεση αυτή, όμως τον τελευταίο χρόνο όλα δείχνουν πως Brad και Jennifer έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά, οπότε και ένας ενδεχόμενος γάμος δεν θα ήταν τόσο περίεργη εξέλιξη.

Από την συνάντησή τους στα SAG Awards, που όλοι γίναμε μάρτυρες, οι δυο τους χάθηκαν λίγο από το προσκήνιο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως σταμάτησαν να μιλάνε και δεν ξανασυναντήθηκαν. Και για να κυκλοφορούν για δεύτερη φορά φήμες για μυστικό γάμο στην παραλία, μάλλον τα πράγματα είναι σοβαρά.

Ή τουλάχιστον αυτό θα πιστεύουμε μέχρι κάποιος από τους δύο ή έστω κάποιος εκπρόσωπός τους να βγει να διαψεύσει την είδηση αυτή. Μέχρι τότε εμείς και οι Braniston ετοιμαζόμαστε για γάμο στην παραλία του Μεξικού (στο Cabo συγκεκριμένα) και ανυπομονούμε όσο τίποτα.

Μάλιστα το νέο δημοσίευμα αναφέρει και πιο πικάντικες λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα ότι ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston, Justin Theroux, είναι αυτός που ετοιμάζει στην λίστα των καλεσμένων. Οκ, αυτό είναι πολύ τραβηγμένο και ίσως μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες να ισχύει αυτή η είδηση στο σύνολό της.

Θα μάθουμε εν καιρώ τι συνέβη εν τέλει, αν πράγματι γίνει κάτι.