Κάτια Ταραμπανκό: Το αποτέλεσμα της τηλε-φωτογράφισης είναι ό,τι πιο sexy θα δεις σήμερα

Κάτια Ταραμπανκό: Το αποτέλεσμα της τηλε-φωτογράφισης είναι ό,τι πιο sexy θα δεις σήμερα

Και η Κάτια works from home

Το #workfromhome εδώ και περίπου έναν μήνα είναι αυτό το hashtag που εκφράζει σχεδόν τον μισό πληθυσμό όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και του πλανήτη. Αρκετές επιχειρήσεις και εταιρείες υποστηρίζουν την τηλεργασία και αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Ο Απρίλιος έφτασε, η καραντίνα συνεχίζεται, και αρκετοί είναι αυτοί που δουλεύουν από το σπίτι τους. Η Κάτια Ταραμπανκό, μία από τις δύο νικήτριες του Greece’s Next Top Model, φαίνεται πως κι εκείνη εργάζεται από το σπίτι της, αφού όπως είδαμε κάνει φωτογραφίσεις από το σπίτι της.

«Tele-φώτο», έγραψε στο caption των φωτογραφιών της και για να είμαστε ειλικρινείς απορήσαμε κάπως για το πως μπορεί να βγήκαν αυτές οι φωτογραφίες. Πάντως το αποτέλεσμα αν εξαιρέσεις την ποιότητα της φωτογραφίας η οποία προφανώς δεν είναι ιδανική, είναι πολύ ωραίο και απίστευτα sexy θα λέγαμε.

Η Κάτια ποζάρει μόνο με ένα λευκό μπλουζάκι αφού όπως βλέπουμε δεν φορά κάποιο παντελόνι, και χωρίς να είναι προκλητικό ή πρόστυχο το σύνολο της φωτογραφίας, είναι απίστευτα sexy.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.