Σταρ του Hollywood αποκάλυψε ότι έχει περάσει νύχτα στη φυλακή (video)

Σταρ του Hollywood αποκάλυψε ότι έχει περάσει νύχτα στη φυλακή (video)

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι ενεργή ακτιβίστρια και δε διστάζει να πάει ενάντια στο νόμο.

Πρόκειται για μια ηθοποιό με πολύ ταλέντο και πολλές διακρίσεις μιας και έχει βραβευθεί με Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου δύο φορές. Η λαμπρή πορεία της και η ηλικία της (είναι 83 ετών), όμως, δεν είναι λόγοι που μπορούν να της βάλουν «φρένο» στον ενεργό ακτιβισμό.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός συνελήφθη τέσσερις φορές τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ διαδήλωνε έξω από το κτήριο του Κογκρέσου ενάντια στην αδιαφορία των πολιτικών απέναντι στην κλιματική αλλαγή. Και η τέταρτη φορά ήταν και η πιο απρόβλεπτη. Όπως δήλωσε η σταρ του Hollywood σε πρόσφατη συνέντευξή της, η τέταρτη φορά της σύλληψής της είχε ως αποτέλεσμα να περάσει μια ολόκληρη νύχτα στη φυλακή. «Είμαι λευκή και διάσημη και νομίζω ότι πήραν εντολή από τον Εισαγγελέα για πιο επιεική χειρισμό», λέει χαρακτηριστικά. Και συνεχίζει: «Δεν είναι εύκολο να περνάς όλη τη νύχτα στη φυλακή όταν είσαι πάνω από 80 ετών». Ο λόγος για την… Jane Fonda.

Η χολιγουντιανή σταρ εξήγησε ότι χρησιμοποίησε το κόκκινο παλτό της για να μην ακουμπάει πάνω στα σίδερα της κουκέτας μέσα στο κελί και κατάφερε να κοιμηθεί υπό τους ήχους των φωνών των άλλων κρατουμένων, οι οποίοι δε σταμάτησαν λεπτό να ουρλιάζουν.

jane

«Είναι πολύ δύσκολο στη ζωή να βρεις έναν τρόπο να βρει ισορροπία το σώμα με τις αξίες σου, και ακριβώς αυτό μπορεί να κάνει η πολιτική ανυπακοή. Ακόμα κι αν είσαι με χειροπέδες και βιώνεις μια κατάσταση στην οποία δεν έχεις εσύ τον έλεγχο, είναι σαν να εισχωρείς στον εαυτό σου. Έχω επιλέξει να βάλω τον εαυτό μου σε αυτήν τη θέση όπου χάνω όλη τη δύναμή μου για κάτι που πιστεύω βαθιά. Και είναι απίστευτο», συμπλήρωσε.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις πώς ακριβώς έγινε η σύλληψή της:



Διάβασε ακόμα: Kim Kardashian: Τι αποκάλυψε για την πέμπτη «εγκυμοσύνη» της;