Kim Kardashian: Τι αποκάλυψε για την πέμπτη «εγκυμοσύνη» της;

Kim Kardashian: Τι αποκάλυψε για την πέμπτη «εγκυμοσύνη» της;

Η reality star μίλησε για τα παιδιά της και τις ημέρες στο σπίτι εν μέσω καραντίνας, αλλά και για το αν θέλει ακόμη ένα μωρό.

Όπως όλη η ανθρωπότητα αυτήν την περίοδο, έτσι και η Kim Kardashian βρίσκεται σε καραντίνα λόγω Κορονοϊού. Η reality tv star βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ABC, «The View», και μίλησε για το πώς βιώνει την καραντίνα μέσα στο σπίτι με τέσσερα παιδιά. Η Kim δεν εμφανίστηκε στο studio της εκπομπής, αλλά βγήκε μέσω δορυφορικής σύνδεσης στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων προστασίας ενάντια στον Covid- 19 ιό, και όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, ήταν βαμμένη και πολύ περιποιημένη.

Η διάσημη εκατομμυριούχος μίλησε και για το πώς βιώνει τον εγκλεισμό στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της, πώς περνούν οι ώρες τους, ενώ αποκάλυψε αν θέλει ακόμη ένα παιδί. «Είναι πάρα πολύ δύσκολο με τέσσερα παιδιά. Αν ποτέ είχα σκέψεις για πέμπτο παιδί, τώρα το αποκλείω. Είναι σκληρό», είπε γελώντας η Kim Kardashian. Παρ’ όλο, βέβαια, που η Kim το βρίσκει δύσκολο να προσπαθεί διαρκώς να περάσει όμορφα ο τόσος ελεύθερος χρόνος των παιδιών της, έχει βρει αυτήν την κατάσταση ως μια ευκαιρία για να περάσει ποιοτικό χρόνο και με τον σύζυγό της, Kanye West.

«Πραγματικά απολαμβάνω αυτές τις μέρες που μας δένουν ως οικογένεια, γιατί γενικά ταξιδεύω πολύ και δε μας δίνεται αυτή η ευκαιρία συχνά. Κάνουμε μαζί περιπάτους και βλέπουμε μαζί ό,τι ταινία μπορείς να φανταστείς από την εποχή των 80’s», συμπλήρωσε η reality star, ενώ αποκάλυψε ότι βάζει και πλυντήριο. «Βάζω πλυντήρια και μαγειρεύω και τώρα είμαι η δασκάλα των παιδιών μου». Να, λοιπόν, και το άλλο πρόσωπο της Kim Kardashian.



Διάβασε ακόμα: Μέλισσες: Η δωρεά για τον Covid-19 και το συγκινητικό post στο Instagram