Ακόμη ένα θύμα του Covid-19. Ο πρώην σύζυγος της Καμίλα είναι θετικός στον ιό (video)

Ακόμη ένα θύμα του Covid-19. Ο πρώην σύζυγος της Καμίλα είναι θετικός στον ιό (video)

Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Την 25η Μαρτίου ανακοινώθηκε από το παλάτι πως ο πρίγκιπας Κάρολος βγήκε θετικός στον κορονοϊό. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του στέμματος είχε ήπια συμπτώματα και μόλις πριν από μερικά 24ωρα έκανε την πρώτη έξοδό του. Πλέον είναι καλύτερα και αυτό είναι η πιο θετική εξέλιξη στην κατάσταση της βασιλικής οικογένειας.

Υπάρχει ακόμη ένας άνθρωπος όμως, που με κάποιο τρόπο σχετίζεται με τη βασιλική οικογένεια, ο οποίος ανιχνεύθηκε ως θετικός στον κορονοϊό. Ο λόγος για τον πρώην σύζυγο της Καμίλα, Andrew Parker Bowles, ο οποίος προστέθηκε στη λίστα με τους «celebrity» νοσούντες.

Ο πρώην της δούκισσας της Κορνουάλης κόλλησε τον ιό στο Φεστιβάλ Cheltenham στο Gloucestershire της Αγγλίας, σύμφωνα με την Telegraph. Ο ετήσιος αγώνας ιπποδρομιών πραγματοποιήθηκε από τις 10 Μαρτίου έως τις 13 Μαρτίου, παρά τις πολυάριθμες ακυρώσεις γεγονότων που έλαβαν χώρα σε όλο τον κόσμο λόγω των αυξανόμενων φόβων για την ασθένεια.

Μόλις επιβεβαιώθηκε η διάγνωση του πρώην στρατιωτικού αξιωματικού, τα tabloids ανέφεραν πως εκείνη τη μέρα ήρθε σε στενή επαφή με την πριγκίπισσα Άννα, κόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', και την κόρη της, Zara Phillips.

Η Καμίλα και ο Andrew Parker Bowles χώρισαν τον Δεκέμβριο του 1994 μετά από 20 χρόνια γάμου και οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους 3 μήνες αργότερα. Έχουν μάλιστα αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά, τον Tom και τη Laura. Το 2005 η Camilla παντρεύτηκε τον Κάρολο το 2005. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια επιπλέον πληροφορία για την υγεία του 80χρονου, όμως δεν υπάρχει ανησυχία.