Θετικός στον κορονοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος

Θετικός στον κορονοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος

Τι έγραψε για τον κορονοϊό 

Αυτές τις ημέρες, η λίστα με τους ανθρώπους της εγχώριας και της διεθνούς showbiz που έχουν βγεί θετικοί στον κορονοϊό όλο και μεγαλώνει. Η αρχή στην Ελλάδα έγινε με την Χριστίνα Μπόμπα η οποία μέσω ενός instagram video ανακοίνωσε την είδηση αυτή και έπειτα είδαμε και άλλους πολλούς να μοιράζονται το -όχι και τόσο ευχάριστο- νέο με τους followers τους.

Στο εξωτερικό, τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δει μεγάλα ονόματα, όπως ο Idris Elba και η σύζυγός του, να αποκαλύπτουν στον κόσμο ότι νοσούν και, όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότεροι εμφανίζονται.

Σήμερα η λίστα της showbiz μεγαλώνει κατά ένα ακόμη άτομο καθώς ο πρίγκιπας Κάρολος ανακοίνωσε πως βγήκε θετικος στον κορονοϊό.




Η μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ, έχει ήδη φύγει από το Λονδίνο και μένει στο Windsor, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μία εργαζόμενη του Buckingham εμφάνισε συμπτώματα.

Όπως μεταφέρει η Wales Online, «η Δούκισσα του Cornwall έχει κάνει κι εκείνη την εξέταση, αλλά δεν έχει τον ιό. Σε συμφωνία με την Κυβέρνηση και τις ιατρικές συμβουλές, ο Δούκας κι η Δούκισσα είναι απομονωμένοι μεταξύ τους σε σπίτι στην Σκωτία»

«Δε γίνεται να είμαστε σίγουροι από ποιον κόλλησε τον ιό ο πρίγκιπας Κάρολος, με τον μεγάλο αριθμό υποχρεώσεων που είχε στον δημόσιο ρόλο του τις τελευταίες εβδομάδες»