Η Δούκισσα έπαθε… καραντίνα. Τι συμβαίνει σε αυτήν τη photo;

Η Δούκισσα έπαθε… καραντίνα. Τι συμβαίνει σε αυτήν τη photo;

Το απόλυτο respect στη Δούκισσα Νομικού για το post που έκανε.

Οι μέρες έχουν περάσει σιγά-σιγά και μετράμε αισίως σχεδόν έναν μήνα καραντίνας κι εγκλεισμού μέσα στο σπίτι. Τα πράγματα έχουν σαφώς αλλάξει, το ίδιο και η καθημερινότητά μας. Όσοι μπορούν να μεταφέρουν τη δουλειά τους στο σπίτι το κάνουν. Φτιάχνουμε το πρόγραμμα γυμναστικής μας με τρόπο που να προσαρμόζεται σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε και, τέλος πάντων, τα έχουμε φέρει όλα σε μία #stayhome κατάσταση.

Ε, λοιπόν, αυτό εννοείται πως έχουν κάνει κι όλοι οι αγαπημένοι μας celebrities. Οι αναρτήσεις και τα stories τους είναι περισσότερα από ποτέ και θα μπορούσε κανείς να πει ότι η έμπνευσή τους έχει ανανεωθεί. Θα μας πεις και τι άλλες επιλογές έχουν μέσα στην καραντίνα;

Η Δούκισσα είναι μία από τους διάσημους που πάντα μας εντυπωσίαζαν με τα posts που ανεβάζουν στο Instagram, αλλά τώρα ειδικά το έχει απογειώσει το θέμα.




Την είδαμε να γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της, Σάββα, με μία υπέροχη ανάρτηση. Την είδαμε σε μία tb φωτογραφία που τραβήχτηκε πάνω από μία δεκαετία πριν. Τώρα, ήρθε η ώρα να δούμε την απόλυτη λήψη… καραντίνας.

Τι εννοούμε με αυτό;

Μπες στην παρακάτω gallery και θα καταλάβεις.